Home » , » Επιλεκτικές εισαγγελικές "ευαισθησίες"

Επιλεκτικές εισαγγελικές "ευαισθησίες"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 | 10:36 π.μ.


Καταγγελίες και αναφορές για την αστυνομική κτηνωδία που παρακολουθούμε κατά καιρούς στην συμπρωτεύουσα, έχουν υπάρξει δεκάδες. Δεν θυμόμαστε όμως να έχουν υπάρξει τόσο άμεσα εισαγγελικά αντανακλαστικά, όπως αυτά που υπήρξαν μετά την καταγγελία του Τάσου Ασλανίδη.
Πρόκειται για ένα δημοσιογράφο, γνωστό στην Θεσσαλονίκη για τις ακροδεξιές του απόψεις, ένα άτομο που πρωτοστατεί στις διοργανώσεις των εθνικιστικών συλλαλητηρίων

Αυτός λοιπόν ο τύπος υπέβαλε μήνυση εναντίον μπάτσων καταγγέλλοντας τους ότι βιαιοπράγησαν εναντίον του. Σε χρόνο dt  η εισαγγελέα πλημμελειοδικών Εμμανουέλα Κέτσιατζη διέταξε τη σύλληψη με την αυτόφωρη διαδικασία τριών ανδρών των ΜΑΤ, καθώς και του διοικητή τους.

Εδώ στην Θεσσαλονίκη έχουμε εκπλαγεί οι πάντες. Οι μπάτσοι έχουν ανοίξει δεκάδες κεφάλια διαδηλωτών, οι ξυλοδαρμοί τους είναι συνηθισμένο φαινόμενο σε κάθε κινητοποίηση.
Οι καταγγελίες και οι μηνύσεις που έχουν γίνει εναντίων των "οργάνων της τάξης" δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες. Ολες κατέληγαν και καταλήγουν στον κάδο των αχρήστων.
Οταν όμως έκανε καταγγελία ένας ακροδεξιός ότι μπάτσοι χειροδίκησαν και έκαναν λεκτική επίθεση εναντίον του, αμέσως η εισαγγελία κινητοποιήθηκε.
Ε, μην μας πείτε ότι είναι τυχαίο.

Β.Κ: Ανάρτηση που βασίστηκε σε μήνυμα που μας έστειλε σύντροφος απ' την Θεσσαλονίκη
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger