Home » , » Δημοσιογράφοι JUKEBOX

Δημοσιογράφοι JUKEBOX

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 | 11:05 π.μ.

Αναγνώστης μας -απ' τους πιο "πιστούς", αν κρίνουμε από την συχνότητα των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που μας στέλνει- σχολιάζει με τον δικό του τρόπο την ανάρτηση μας, στην οποία αντιμετωπίζαμε με ειρωνικό τρόπο, ένα πρόσφατο κείμενο που είχε γράψει ο δημοσιογράφος Παύλος Παπαδόπουλος στην "Καθημερινή".

Ο επιστολογράφος μας, παρομοιάζει τον συγκεκριμένο γραφιά του Αλαφούζου με JUKEBOX. Μας γράφει ότι αυτός και αρκετοί άλλοι απ' το σινάφι του, είναι όπως τα παλιά ηλεκτρόφωνα. Οπως σ' αυτά έριχνες χρήματα και άκουγες όποιο τραγούδι επέλεγες, έτσι και ορισμένοι δημοσιογράφοι γράφουν όποιο κείμενο τους παραγγέλνουν αυτοί που τους πληρώνουν.

Ο ίδιος δημοσιογράφος, ο Παύλος Παπαδόπουλος που σήμερα "σκίζει τα ιμάτια" του γιατί, η «Η Ελλάδα έγινε κομμουνιστική χώρα», είναι ο ίδιος άνθρωπος που πριν μερικά χρόνια, μέσα από τις σελίδες του "Βήματος" έδινε τα εύσημα του στο κόμμα του Περισσού επειδή "για µία ακόµη φορά το ΚΚΕ έσωσε την αστική δηµοκρατία…".

Εγραφε συγκεκριμένα στο "Βήμα" στις 16 Οκτώβρη 2011:

«Θα γίνουµε Αργεντινή. Θα µπουν µέσα και θα µας σκοτώσουν» φώναξε ο κ. Θ. Πάγκαλος όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο των τριών υπαλλήλων. Βρισκόταν στη Βουλή και δίπλα του οι βουλευτές που τον άκουσαν πάγωσαν, πιστεύοντας ότι ο όχλος θα εισβάλει και θα τους λιντσάρει. Είχαν υπολογίσει χωρίς την… κυρία Αλέκα Παπαρήγα! 
Η γενική γραµµατέας του ΚΚΕ, µονίµως καχύποπτη και προνοητική, είχε δώσει αυστηρές εντολές στην οµάδα περιφρούρησης του ΠΑΜΕ. Οι γεροδεµένοι κοµµουνιστές, αντί να καταλάβουν τα (πρώην) Ανάκτορα, υπάκουσαν και τα προφύλαξαν εµποδίζοντας τον «συνασπισµό» ακροαριστερών και παρακρατικών να σπάσουν τον αστυνοµικό κλοιό από την πλευρά του Μνηµείου του Αγνωστου Στρατιώτη. Για µία ακόµη φορά το ΚΚΕ έσωσε την αστική δηµοκρατία…

Β.Κ: Πιθανόν αρκετοί αναγνώστες μας να μην γνωρίζουν τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν αυτή την εποχή. Δηλαδή την 48ωρη συγκλονιστική απεργία και τις δύο συγκεντρώσεις – σεισμός οι οποίες αποτέλεσαν κορυφαία στιγμή της πάλης του εργατικού κινήματος ενάντια στα μνημόνια, την τρόικα και την κυβέρνηση. 
Σ' αυτή μας την ανάρτηση μπορεί να δουν την στάση που κράτησαν κάποιοι ανεγκέφαλοι αυτοαποκαλούμενοι αναρχικοί, καθώς και την συμπεριφορά του ΚΚΕ.
Κι αυτό για να αντιληφθούν τι κλίμα είχε δημιουργηθεί όταν έγραφε το παραπάνω κείμενο του ο Π. Παπαδόπουλος.   
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger