Home » , » Προς τον όλεθρο.

Προς τον όλεθρο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 | 9:16 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Οι ΗΠΑ αποχώρησαν μονομερώς από τη συνθήκη την οποία υπέγραψαν οι Ρήγκαν - Γκορμπατσόφ που είχε συναφθεί το 1987 και απαγόρευε τα πυρηνικά όπλα μέσου βεληνεκούς (βεληνεκές από 500 - 5.500 Km).

Ο λόγος είναι πως οι Αμερικάνοι σκοπεύουν να εγκαταστήσουν στην Ευρώπη και κράτη γύρω από τη Ρωσία τέτοιους πυραύλους. Λόγω της μικρότερης απόστασης μειώνεται χρόνος προειδοποίησης και άρα πιθανή αντιμετώπιση τέτοιων απειλών. 

Δυστυχώς δεν είναι ο Τραμπ ο μοναδικός ανισόρροπος και μεγαλομανής. Είναι όλοι όσοι κυβερνούν τον κόσμο. Αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους με τα όπλα.
Όχι οποιαδήποτε όπλα αλλά τα πλέον επικίνδυνα, τα πυρηνικά. Πάμε ολοταχώς προς πυρηνικό πόλεμο προς τον Αρμαγεδδών; Σίγουρα θα υπάρχει μεγαλύτερη όξυνση στις σχέσεις του ΝΑΤΟ με Ρωσία και Κίνα.

Έχουν τρελαθεί; Θα ρωτήσετε. Παρανοϊκοί ήταν πάντοτε οι εξουσιαστές, αλλά μετά την πτώση του υπαρκτού Σοσιαλισμού καβάλησαν εντελώς το καλάμι.
Οι κρίσεις εξάλλου στην παγκόσμια οικονομία γίνονται εντονότερες και συχνότερες. Για κάποια γεράκια ο μόνος τρόπος κερδοφορίας είναι η συνεχής επέκταση και εκμετάλλευση άλλων λαών. Η κλοπή των φυσικών πόρων που απέμειναν και που σπαταλιούνται με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς.

Φυσικά θα υπάρξει μεγαλύτερος στρατιωτικός ανταγωνισμός μεταξύ ΗΠΑΡωσίας.
Οι Ρώσοι δεν έχουν πολλές επιλογές. Όχι μόνο θα αναπτύξουν τα δικά τους συστήματα μέσου βεληνεκούς, αλλά θα αυξήσουν κατακόρυφα και την παραγωγή των διηπειρωτικών πυραύλων, ώστε να εξασφαλίσουν τη σίγουρη καταστροφή των ΗΠΑ και των υποτακτικών της.
Είναι ένας ριψοκίνδυνος τρόπος αποτροπής (ή προετοιμασίας ανάλογα) του πολέμου. Μπορούν άνετα να πολλαπλασιάσουν τις πυρηνικές τους κεφαλές (από 8.000 που έχουν σήμερα).

Οι επιπτώσεις στην Ελλάδα: Να λοιπόν γιατί οι ΗΠΑ έκαναν κάποια μικρά χατίρια στον Τσίπρα. Το όνομα, την επέκταση των 12 μιλίων στο Ιόνιο, τη χαλάρωση της θηλιάς του ΔΝΤ (προεκλογικά μόνο): Ζήτησαν να εγκατασταθούν τέτοια όπλα στη χώρα μας κάνοντας μας ταυτόχρονα πρώτης προτεραιότητας στόχους πυρηνικής επίθεσης. 

Η απόσταση της χώρας μας από τη Ρωσία είναι ιδανική για αυτούς ακριβώς τους πυραύλους. Ανάλογα με τον τύπο μπορούν να απειλήσουν μεγάλο μέρος της Ευρωπαϊκής Ρωσίας. Η απόσταση Αθήνας Μόσχας πχ είναι 2.250 Km ενώ η απόσταση Θεσσαλονίκης Σεβαστούπολης λιγότερο από 1000 Km.
Οφείλουμε να αποχωρήσουμε από το ΝΑΤΟ αμέσως, πριν είναι πάρα πολύ αργά.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger