Home » , » Οι μπάτσοι "παράγουν έργο" και οι δημοσιοκάφοι παρουσιάζουν το "δελτίο τύπου" της ασφάλειας, σαν είδηση.

Οι μπάτσοι "παράγουν έργο" και οι δημοσιοκάφοι παρουσιάζουν το "δελτίο τύπου" της ασφάλειας, σαν είδηση.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 | 12:52 π.μ.


Αν επιμένουμε να επανερχόμαστε στην "αστοχία" -πόσο πιο κόσμια να το πούμε;- του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, για τον τρόπο που κάλυψε τα όσα επακολούθησαν μετά την παρέμβαση του "Ρουβίκωνα", στην πρεσβεία της Αργεντινής, είναι για να τονίσουμε τον τρόπο με τον οποίο διαμορφώνουν και προβάλλουν την ειδησεογραφία όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Αρχικά το ΑΠΕ πρόβαλε την "είδηση" ότι έγιναν εννιά προσαγωγές μελών της αναρχικής ομάδας τα οποία συμμετείχαν, υποτίθεται στην συγκεκριμένη δράση του "Ρ".
Τώρα επανέρχεται γνωστοποιώντας μας, ότι από τις φερόμενες προσαγωγές οι δυο μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Ολοι αυτοί οι ισχυρισμοί όμως που αναπαράγονται αυτούσιοι από όλες τις ειδησεογραφικές συλλήψεις δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα. 
Πέρα ότι αυτό το είχαμε διαπιστώσει από δικό μας ρεπορτάζ και το είχαμε αναφέρει σε ανάρτησή μας, έρχεται και το μέλος του "Ρουβίκωνα" Γιώργος Καλαϊτζίδης, και με παρέμβαση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης βάζει τα πράγματα στην θέση τους.

Συμπέρασμα;: Για άλλη μια φορά το "δελτίο τύπου" της ασφάλειας, μας σερβίρεται σαν είδηση, ενώ κανένας από τους "λειτουργούς της ενημέρωσης" δεν ενδιαφέρεται να παρουσιάσει τα πραγματικά περιστατικά. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger