Home » , » Μεταξύ κατεργαρέων συμψηφισμός

Μεταξύ κατεργαρέων συμψηφισμός

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 | 10:41 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Οι εκλογές μας έρχονται, εμπρός βήμα ταχύ, συμψηφισμό να κάνουνε οι κλέφτες στη Βουλή...

«Κρεμάλες ας φτιάξουμε γερές και με σύρμα 
Κηφήνες ας δείρουμε μας έχουν στην πείνα 
Λαμόγια που σήμερα είναι στη Βουλή…»

Συμψηφισμός, αγάπη μου. Τι είναι συμψηφισμός; Οτι πέρα απ' τις ανούσιες κορώνες για "αποκαλύψεις" σκανδάλων, για άλλη μια φορά θα πέσει ταφόπλακα στις λαμογιές εθνοπατέρων.
Ετσι παίζεται το παιχνίδι. Ο σημερινός κυβερνητικός θίασος θα κάνει το επικοινωνιακό του σόου, δεν πρόκειται να την "πληρώσει" ουσιαστικά κανένα αρπακτικό των προηγούμενων κυβερνήσεων, κι έτσι όταν θα βγουν στη φόρα.τα άπλυτα των σημερινών κυβερνώντων είναι εξασφαλισμένο ότι και αυτοί θα βγουν πεντακαθαρίδηδες.

«Σκάνδαλα, σκάνδαλα, σκάνδαλα παντού 
Όλοι οι άθλιοι βουλευτές κάνουν στις τσέπες ντου…» 

Μας ληστεύουν και μας λεηλατούν εναλλάξ. Αν υπήρχε μια περίπτωση να τιμωρηθούν οι προηγούμενοι πολιτικοί απατεώνες, της γαλάζιας και πράσινης συμμορίας, θα ήταν στην αρχή, όταν πρωτοβγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν είχαν ακόμα πέσει οι σύντροφοι του Αλέξη με τα μούτρα στο πλιάτσικο. Τώρα; Χαιρέτα μας τον πλάτανο! Όσα σκάνδαλα δεν είχαν παραγραφεί, παραγράφηκαν, αλλά κι αν δεν έχουν παραγραφεί ελάχιστα, δεν υπάρχει καμιά θέληση να προσχωρήσει το πράγμα, γιατί κι οι δήθεν αριστεροί κάνουν τα ίδια, μη σου πω χειρότερα.

Δίκιο έχουν όσοι λένε πως η αιτία, η μάνα των σκανδάλων και της διαφθοράς, είναι ο καπιταλισμός ο ίδιος, κι ότι τα πιο διεφθαρμένα, ανήθικα, αποτρόπαια εγκλήματα είναι η νόμιμη πολιτική άγριας και ανελέητης εκμετάλλευσης, που ακολουθείται.

Ίδια πολιτική κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ παρόμοιες μίζες, απάτες, φοροδιαφυγή, καταχρήσεις κλπ, κάνουν τα στελέχη του. Μεταξύ κατεργαρέων συμψηφισμός. Γιατί, αν καταδικαστούν πχ οι νεοδημοκράτες λήσταρχοι, θα δημιουργηθεί προηγούμενο. Θα ακολουθήσουν μετά οι του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ… Κι αν μπουν όλοι αυτοί μέσα, ποιος θα μείνει απ’ έξω; Κανείς! Ποιος θα εκτελεί τις εντολές των ΗΠΑ και της ΕΕ; Ποιος θα μας χρεοκοπεί;

Αχ αγάπη μου, το μεγαλύτερο έγκλημα είναι τα Μνημόνια κι αυτά τα ψήφισαν όλοι τους. Είναι ο καπιταλισμός που όλοι τους τον υπηρετούν με θρησκευτική ευλάβεια.
Μην έχεις αυταπάτες ή θα γλυτώσεις από όλους αυτούς μαζί, ή θα μας φάνε όλοι τους. Πάνε πακέτο. «Αν συμβεί ελάχιστες φορές να την πληρώσουν κάποια "καμένα" γραβατωμένα μεγαλολαμόγια, (π.χ. Τσοχατζόπουλος, Παπαντωνίου) αυτό θα οφείλεται σε διαμάχη στο εσωτερικό της ίδιας της παρασιτικής κομπραδόρικης αστικής τάξης και για να καλλιεργήσει το πολιτικό σύστημα την μαζική αυταπάτη ότι διαθέτει μηχανισμούς αυτοκάθαρσης».
Να βάζουμε κι ένα δυο "γκαντέμηδες" φυλακή, για να κλέβουμε οι υπόλοιποι.

Όχι πως μας χαλάει να δούμε μερικά καθάρματα στο φρέσκο, κάθε άλλο, αλλά αυτό που γίνεται είναι τρις χειρότερο από την λερναία Ύδρα: ένα χέρι που βουτά το δημόσιο χρήμα να κόψεις, δέκα θα παρουσιαστούν, που θα αρπάζουν περισσότερα. Χρειάζεται Επαναστατική φωτιά για μόνιμες και ουσιαστικές λύσεις.

Εκλογές έρχονται σε μερικούς μήνες, άρχισαν από τώρα το δούλεμα. Έχουμε να ακούσουμε πολλά (αληθινά και φανταστικά) από όλους. Εκείνο που δεν θα μας πουν είναι πως τσακώνονται για τη λεία, για το ποιος θα φάει τη μεγαλύτερη μερίδα ποιος θα μας δαγκώσει και ο θα μας κόψει το μεγαλύτερο κομμάτι. Αυτό, το αφήνουν να το διαλέξουμε εμείς στις σικέ εκλογές. Περαστικά μας και στο λαιμό να τους κάτσουμε…
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger