Home » , » Να ξεκινήσουμε οικονομική εξόρμηση για να ενισχύσουμε τον άπορο κ. Θ. Πάγκαλο;

Να ξεκινήσουμε οικονομική εξόρμηση για να ενισχύσουμε τον άπορο κ. Θ. Πάγκαλο;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 | 12:24 π.μ.


Δεν διαβάσαμε την συνέντευξη που έχει δώσει ο Θόδωρος Πάγκαλος στην φυλλάδα του "κομιστή". Μόνο το "καρεδάκι" που έχει στην πρώτη σελίδα και μας την γνωστοποιεί είδαμε.
Πάντως συγκινηθήκαμε με το δράμα που περνάει. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που σκεπτόμαστε να ξεκινήσουμε από τον ιστότοπο μας, καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης για τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

Ελπίζουμε να μην σας αφήσει αδιάφορους/ες το γεγονός ότι ένας πολιτικός με τόση μακροχρόνια διαδρομή, ο οποίος έχει προσφέρει τόσα πολλά στο κοινωνικό σύνολο και στην πατρίδα έχει φτάσει στο σημείο να είναι άπορος! Οπότε έχουμε δεδομένο ότι θα συνεισφέρεται τον οβολό σας για να αντιμετωπίζει την έσχατη φτώχεια που βιώνει ο συμπολίτης μας.

Μας έχει δημιουργηθεί όμως μια απορία. Ρίχνοντας μια ματιά σε περασμένες αναρτήσεις του μπλοκ μας θυμηθήκαμε μια δήλωση του κατά την οποία μας έλεγε ότι είναι ένας νεόπτωχος συνταξιούχος με την σύνταξη των 1.800 ευρώ τον μήνα, που παίρνει. Τώρα πώς έγινε και μειώθηκε στα 370 ευρώ; Τέσπα, δεν είναι ανάγκη να τα μαθαίνουμε όλα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως σας επαναφέρουμε στην μνήμη μια παλαιότερη δήλωση του κ. Πάγκαλου την οποία σχολιάζαμε εδώ:

 «Φιλοχρήματος δεν είμαι. Φτωχός είμαι, νεόπτωχος συνταξιούχος. Η σύνταξή μου είναι η ανωτάτη σύνταξη του Δημοσίου, η οποία είναι 5.900€ καθαρά. Τώρα, έχει κατέβει στα 1.800€. Οι ίδιοι οι βουλευτές πρόσεξαν να διατηρείται η αμοιβή τους σε αξιοπρεπή επίπεδα. Δεν λέω ότι είναι πολύ, όμως η λογική ότι οι συνταξιούχοι είναι άνθρωποι που δεν τους χρειάζομαι πια, άρα τους ξεσκίζω – που είναι η λογική που ισχύει για όλους τους συνταξιούχους της χώρας – κάποτε πρέπει να αντιμετωπιστεί.».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger