Home » , » Μια μικρή είδηση με πολλά συμπεράσματα. - Οι διαχρονικές "σχέσεις στοργής" μπάτσων δικαστών

Μια μικρή είδηση με πολλά συμπεράσματα. - Οι διαχρονικές "σχέσεις στοργής" μπάτσων δικαστών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 | 2:05 μ.μ.

Ας ξεκινήσουμε παραθέτοντας την είδηση όπως αυτή δημοσιεύεται σήμερα στην "Εφημερίδα των Συντακτών":
«Δεν είμαστε και τίποτα αθώες περιστερές. Σίγουρα κάποιος συνάδελφος το έκανε, αλλά όχι εγώ. Εψαξα, όμως, με όλες μου τις δυνάμεις να βρω ποιος το έκανε», δήλωσε αστυνομικός της πρώην ομάδας Δέλτα στη δίκη του για ξυλοδαρμό νεαρού στα Εξάρχεια, τον Σεπτέμβριο του 2009.

Ο αστυνομικός είχε υπογράψει το έγγραφο της σύλληψης του νεαρού, ο οποίος νοσηλεύθηκε σε νοσοκομείο για αρκετές ημέρες με τρύπα στον πνεύμονα από σπασμένο πλευρό, εκδορές και μώλωπες.

Το δικαστήριο τον αθώωσε... Αθώες περιστερές.

Τι επιβεβαιώνεται ακόμα μια φορά απ' τα παραπάνω; 
α): Οτι απαιτούνται πολλά χρόνια -στην προκειμένη περίπτωση 9- για να εκδικαστούν εγκληματικές συμπεριφορές μπάτσων. 
β) Η διαχρονικές "σχέσεις στοργής" κατασταλτικών μηχανισμών δικαστών - μηχανισμών καταστολής που εξασφαλίζει ατιμωρησία στα "όργανα της τάξεως" ακόμα κι' αν διαπράττουν καραμπινάτες εγκληματικές πράξεις
γ). Κάποιοι ένστολοι υπερασπιστές του συστήματος, έχουν αυτογνωσία και παραδέχονται δημόσια ότι "δεν είναι αθώες περιστερές" -κάτι που σε ελεύθερη απόδοση μπορεί να θεωρηθεί αποδοχή ότι είναι καθάρματα
δ) Οτι αυτή η κατάσταση που επικρατεί έχει την αποδοχή όλου του αστικού πολιτικού προσωπικού, αφού δεν θα δείτε ποτέ, πολιτικά κόμματα και πολιτικάντηδες να στηλιτεύουν τέτοιες δικαστικές αποφάσεις όπως η παραπάνω.

Λεπτομέρεια: Μόλις χτες αφέθηκαν ελεύθεροι οι 4 μπάτσοι που συνέργησαν στην δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου.
Χτες επίσης αποκαλύφθηκε ότι  χρυσαυγίτης μπάτσος -ονόματι Ιωάννη Αδρασκέλας- ο οποίος έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για δύο επιθέσεις της Χρυσής Αυγής, στο «Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο» (17/6/2000) και σε μέλη της ΟΣΕ στην πλατεία Κυψέλης (30/6/2000), εξακολουθεί να υπηρετεί κανονικά στους μηχανισμούς καταστολής και μάλιστα να είναι υποψήφιος στις εκλογές του Σωματείου Ειδικών Φρουρών που γίνονται την ερχόμενη Πέμπτη.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger