Home » , » "Πολιτική και Πολιτισμός" θα λέγεται το νέο κόμμα που θα προέρχεται από τα "σπλάχνα" του ΣΥΡΙΖΑ.

"Πολιτική και Πολιτισμός" θα λέγεται το νέο κόμμα που θα προέρχεται από τα "σπλάχνα" του ΣΥΡΙΖΑ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 | 6:38 μ.μ.

Αυτό που είχε κυκλοφορήσει εδώ και καιρό φαίνεται ότι παίρνει "σάρκα και οστά". Αναφερόμαστε στην φήμη που υπήρχε, ότι μια σειρά ατόμων που κατά καιρούς είχαν αποχωρήσει από το κυβερνητικό κόμμα -ορισμένα θήτευσαν και σε ανώτατα καθοδηγητικά του όργανα- προχωρούν στην συγκρότηση πολιτικού φορέα με επιδίωξη να παρουσιάζουν "το νέο αριστερό πρόσωπο που απαιτούν οι καιροί" και να λάβουν μέρος στις προσεχείς εκλογές.

Θεωρώντας ανεπαρκή τα πολιτικά μορφώματα του Λαφαζάνη, του Βαρουφάκη και της Κωνσταντοπούλου, σύντομα 100 πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να δώσουν στην δημοσιότητα το καταστατικό του νέου κόμματος τους τον οποίο θα ονομάζουν "Πολιτική και Πολιτισμός".

Οι σχετικές διεργασίες που γινόταν για την συγκρότηση αυτού του πολιτικού φορέα -καθώς και κάποια πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σ' αυτό το εγχείρημα- δεν είναι κάτι το άγνωστο σε όσους/ες παρακολουθούν τα πολιτικά δρώμενα.
Το ότι κάνουμε αυτή την αναφορά είναι γιατί υπάρχει δημοσίευμα στην Κυριακάτικη εφημερίδα "Documento" το οποίο προαναγγέλλει την δημιουργία αυτού του πολιτικού σχηματισμού.

Αν ισχύουν οι σχετικές πληροφορίες που διαθέτουμε, ειδικά για τα πρόσωπα που πρωτοστατούν σ' αυτό το πολιτικό εγχείρημα, προεξοφλούμε από τώρα ότι δεν έχει καμιά πιθανότητα να επιβιώσει εκλογικά.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

15 Δεκεμβρίου 2018 στις 8:17 μ.μ.

Κατα πασα πιθανοτητα θα πρεπει να προκειται για καποια συραφη στελεχων που διαλεχτηκαν
με πολυ προσοχη απο τον κεντρικο πυρηνα του αρχηγειου του Συριζα που σκοπο εχει να ανοκοψει την παραπερα διαφυχη χιλιαδων μελων του κομματος και παραλληλα να αρπαξει ενα
μερος απ αυτους που εχουν καταφυγει στα σχηματα [ρωην συντροφων τους Το σχημα αυτο πολυ ορθα εκτιματε οτι δεν προκειται να επιβιωσει αλλα τα ελαχιστα ποσοστα του θα τα
προσθεσει στα απολειφαδια του συριζα ωστε ο καταποντισμος του να μην φανταζει τερα
στιος οπως πραγματικα θα ειναι

16 Δεκεμβρίου 2018 στις 10:01 π.μ.

Μια χαρά θα πάνε, ίδια ρεμάλια και οπορτουνιστές είναι με εκείνους που ανήκουν ακόμα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος
17 Δεκεμβρίου 2018 στις 9:30 π.μ.

Πάντως αυτοι οι τύποι έχουν έτοιμο "κινηματικο" ιππικο από τις οργανωσεις που εχουν φυγει (;) απο το συριζα αλλα τα στελεχη τους εχουν καλες πολιτικες κ προσωπικες σχεσεις με τον συριζα.Μην λεμε κ ονοματα ..

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger