Home » , » Το ακροδεξιό τους χέρι.

Το ακροδεξιό τους χέρι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 | 5:08 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175. 

Η δήθεν αντισυγκέντρωση της εγκληματικής συμμορίας και κάποιων γαλάζιων εριφίων στη Θεσσαλονίκη, ήταν ότι ακριβώς χρειάζονταν ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα μπορούσαμε να πούμε, πως ήταν ανταπόδοση της χάρης για την αναβολή της καταδίκης του ναζιστικού τσούρμου, αφού η ριμάδα η δίκη έχει κολλήσει και δεν πρόκειται να ξεκολλήσει, αν ο κόσμος δεν κατέβει πάλι στο δρόμο, απαιτώντας την τιμωρία των φονιάδων.

Οι ελάχιστοι βλαμμένοι που συγκεντρώθηκαν δήθεν για τη Μακεδονία ήταν η αιτία να μην συγκεντρωθούν πολλοί περισσότεροι, οι οποίοι θα επιφύλασσαν πραγματικά "θερμή υποδοχή" στον υποτελή πρωθυπουργό, διαμαρτυρόμενοι όμως για πραγματικά προβλήματα κι όχι για ανοησίες.
Τα πραγματικά και διαχρονικά προβλήματα είναι φυσικά η ανεργία, η φτώχεια, η ανελευθερία, η καταστολή, η λεηλασία... όλα τα "παιδιά" της άγριας εκμετάλλευσης.

Οι φασίστες γελοιοποιήθηκαν, αφού δεν γέμιζαν ούτε ταξί, δείχνοντας πως ολόκληρη η δεξιά δεν μπορεί πλέον να συγκεντρώσει ούτε διμοιρία, εκτός αν είναι Ματατζήδες. Όμως ο αποπροσανατολισμός, έγινε αφού τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν με σαχλαμάρες. Ο ένας που τραγούδαγε πχ "Μακεδονία ξακουστή" απομακρύνθηκε άρον - άρον επειδή ήταν φάλτσος.

Η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν όπως ακριβώς την περίμενα. Απορώ γιατί διάλεξαν το Παλαί ντε Σπορ χωρητικότητας 5.138 θεατών, όταν έφτανε ένα τραπέζι στα μπουζούκια να γλεντήσουν όσο χρόνο τους μένει στην εξουσία. Λεφτά δεν υπάρχουν, όμως υπήρχαν πολλά άδεια καθίσματα, κι αν αυτό ήταν προεκλογική συγκέντρωση, και μάλιστα μετά από πανελλαδική κινητοποίηση, τότε τι να πει το ΚΚΕ που κατεβάζει δεκαπλάσιους.

Όχι πως ο Κούλης τα πάει καλύτερα, τα ίδια χάλια έχει. Ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι και δεν σηκώνεται πλέον, ούτε για να τους φτύσει. Τέτοια απαξίωση μόνο οι φοιτητικές εκλογές έχουν, όπου βρίσκεις περισσότερους φοιτητές σ' ένα τετραγωνικό μέτρο της Σαχάρας παρά στην κάλπη. Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνει ο μέσος ψυχοφθόρος, πάντως ρεύμα δε βλέπω να έχει κανείς από τους δυο.

Ο Μητσοτάκης μάλιστα είναι και στις μαύρες του. Δεν κόπηκαν οι συντάξεις, όπως ήθελε, πήραν και κάτι προεκλογικά ψίχουλα οι φτωχοί, επομένως θα επιβιώσουν μερικοί μέχρι τις εκλογές. Περιμένει να γίνει πρωθυπουργός, ώστε να λύσει επιτέλους το οικονομικό πρόβλημα, θεσπίζοντας την υποχρεωτική ευθανασία για τους συνταξιούχους, τους ανέργους και τους δημοσίους υπαλλήλους, πλην παπάδων, μπάτσων και στρατιωτικών. Άρχισε μάλιστα τις υποσχέσεις. Θα δώσει -λέει- 2000 σε όποιον κάνει παιδί. "Μα θα τα δώσει"; Θα το κάνει όπως ο Τσίπρας: Αφού πάρει 22.000 από όλους, θα δώσει τα δύο σε μερικούς. Γιατί τα δυο και όχι τα τρία (με το συμπάθιο) που θα πάρουμε πραγματικά από αυτόν; Τσιγκούνης και στις τζάμπα υποσχέσεις.

Μειώνεται λοιπόν η διαφορά σύμφωνα με τις "μαϊμούδες", πράγμα που σημαίνει πως ο Κούλης πέφτει πιο γρήγορα από τον Αλέξη. Ελπίζω να πάνε στα τσακίδια κι οι δυο τους, να ησυχάσουμε. Θα ησυχάσουμε; Εξαρτάται. Εκεί που λες "δεν υπάρχουν χειρότεροι" υπάρχει πάντα κάποιος εκλεγμένος να μας εκπλήξει δυσάρεστα. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger