Home » , » Μερικά στατιστικά

Μερικά στατιστικά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 | 3:25 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

171.065 εκτάρια δάσους χάθηκαν μόνο φέτος. Μέχρι να γράψω την πρόταση χάθηκαν άλλα 10 εκτάρια! Η ερημοποίηση προχωρά, κοντά 400.000 εκτάρια. Ίσως γιατί το κάνουμε όπως ο ΣΚΑΙ: Πρώτα ρημάζουμε ένα ολάκερο δάσος για να κερδίσει μια πολυεθνική και μετά φυτεύουμε δυο δεντράκια, να δείξουμε στις κάμερες πως αγαπάμε το περιβάλλον.
Ή όπως η ΔΕΗ: Δηλητηριάζουμε πρώτα ολάκερους νομούς, έπειτα βάζουμε χαράτσι ένα ευρώ για το Περιβάλλον! Παράνομα βέβαια αλλά ποιος ασχολείται;

Πάνω από 833,5 εκατομμύρια άνθρωποι υποσιτίζονται. Μόλις στο πρώτο τέταρτο της σημερινής μέρας, μεταξύ 12:00 - 12:15 πέθαναν από πείνα 341 άτομα! Σχεδόν 865 εκατομμύρια δεν έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό, ενώ φέτος (ως τις 13 του Γενάρη) πέθαναν 27.713 από ασθένειες που σχετίζονται με το νερό.

1500 μετανάστες πνίγηκαν πέρυσι στην "ήρεμη και ζεστή" Μεσόγειο. Τουλάχιστο πιο ήρεμη και ζεστή από άλλες θάλασσες. Όσοι φουκαράδες γλίτωσαν τον πνιγμό, το κρύο, την πείνα, τις αρρώστιες, ακόμα και τις νάρκες ή τις συμμορίες δουλεμπόρων μαφιόζων, φυλακίστηκαν. Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης είναι η "τελευταία ελπίδα" του κράτους των αστών, να εξολοθρεύσουν μετανάστες και πρόσφυγες. Η εγγύηση είναι Γερμανική.

Πόλεμος, πόλεμος, πόλεμος! Εκατοντάδες καθημερινά χάνουν τη ζωή τους σε συγκρούσεις. Συρία, Υεμένη, Ιράκ, Αφγανιστάν, Σομαλία, Νιγηρία... είναι τόσοι πολλοί. Αφρική, Ασία, Λατινική Αμερική... 140.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν πέρυσι σε διάφορες μάχες. Καλά τα πήγανε τα ιμπεριαλιστικά όρνεα, έπιασαν τόπο τα δυο περίπου τρις που ξοδεύουν για όπλα (τα μισά από αυτά οι χώρες μέλη του ΝΑΤΟ). Δεν είναι μόνο οι νεκροί, είναι οι τραυματίες, οι πρόσφυγες, οι καταστροφές... Για αιμοβόρα αρπακτικά μια χαρά πήγε το 2018.

Θα κάνει οικονομία ο Τραμπάκουλας. Αποσύρει 2.000 άχρηστους πεζικάριους και μερικά οχήματα από τη Συρία, ενώ τα πανάκριβα αεροπλάνα και πλοία εξακολουθούν να βομβαρδίζουν πόλεις. Άλλωστε, γιατί να έχει 2.000 ψηφοφόρους του στη Συρία, όταν έχει τον Τουρκικό και τον Ισραηλινό στρατό δικό του;

Τι άλλο; Μα φυσικά! Το χρέος! Μεγαλώνει το χρυσό μου. 74,3 τρις $, πολύ πάνω από το παγκόσμιο ΑΕΠ. Εμείς πάντως το έχουμε μεγαλύτερο: Συνολικά 262%! Σκάστε από τη ζήλια σας οι υπόλοιποι. Σε ποιόν πλανήτη χρωστάμε: Στον πλανήτη με τους τοκογλύφους.
Μάθανε βλέπεις πως η Γη είναι ένας πλανήτης γεμάτος κορόιδα. Ένας πλανήτης που το 1% του πληθυσμού (το οποίο δεν προσφέρει τίποτα, αλλά παρασιτεί) έχει πάνω από το 80% του πλούτου. Από κει ξεκινάνε όλα... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger