Home » , » Σήμερα έχει τρολλάρισμα

Σήμερα έχει τρολλάρισμα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 | 5:42 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Με σοβαρές κακώσεις μεταφέρθηκε στα επείγοντα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και πρώην υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης.
Οι γιατροί που τον εξέτασαν ανέφεραν εκχυμώσεις και κατάγματα σε όλο του σώμα. Αυτόπτες μάρτυρες κατήγγειλαν τον άγριο ξυλοδαρμό του βουλευτή από τη Μαλακία. "Τον βάρεσε πολύ άσχημα, ειδικά στο κεφάλι" είπαν χαρακτηριστικά. Εμείς του ευχόμαστε περαστικά. 

Ο Θεός να συγχωρέσει τον Χίτλερ. Ναζί, απόγονοι ταγματασφαλιτών, συνεργατών των γερμανών και μαυραγορίτες κατέθεσαν χθες μαζικές μηνύσεις κατά της ανθρωπότητας για προσβολή νεκρού και συγκεκριμένα του μακαρίτη Αδόλφου Χίτλερ. "Χρόνια τώρα ανεχόμαστε προσβολές και ύβρεις για τον πεθαμένο ηγέτη μας. Όποιος βρίζει νεκρό είναι φασίστας"!

"Σοβαρά τώρα κύριοι ψυχίατροι. Εξηγήστε μας γιατί αφήνετε τον Άδωνη χωρίς φαρμακευτική αγωγή". Αυτά δήλωσε εκπρόσωπος ΜΚΟ (Μη κυβερνητικής οργάνωσης) "Για την αντιμετώπιση του συνδρόμου στέρησης εξουσίας". "Το θεωρείτε σωστό να υποφέρει"; (Είναι ρητορική η ερώτηση;)

Ο κύριος αντιπρόεδρος προχθές, μετά την αποκάλυψη ότι η Νάουσα ανήκει στην Αφρική (μάλιστα αν διαβαστεί ανάποδα βγαίνει Ασουάν), χτύπαγε το κεφάλι του στον τοίχο με αποτέλεσμα την πτώση σοβάδων. Μετά δε το θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη κατέρρευσαν εντελώς τόσο ο βουλευτής, όσο και ο τοίχος. 

"Ο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί καρκίνο". Αυτό ισχυρίστηκε η Νέα Δημοκρατία φέρνοντας στη βουλή πρόταση στις επόμενες εκλογές κάτω από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ να υπάρχει προειδοποίηση παρόμοια μ' αυτή που υπάρχει στα πακέτα των τσιγάρων.
"Έχουμε αποδείξεις" ισχυρίστηκε ο κύριος Μητσοτάκης. Από την πλευρά του το κυβερνών κόμμα κατηγορεί τη ΝΔ για δημιουργία ισχυρών παραισθήσεων, ενώ ζητά την απαγόρευσή και την απόσυρση της από τον ΕΦΕΤ.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής διαμαρτυρήθηκαν σε δασκάλα του νηπιαγωγείου, επειδή δεν τους παίζουν οι νεοδημοκράτες. "Στο Σύνταγμα ήμασταν μαζί, αλλά μόλις μπήκαμε στην αίθουσα της βουλής, παίζανε παλαμάκια με το ΣΥΡΙΖΑ" είπαν κλαίγοντας.
Η δασκάλα δήλωσε αναρμόδια καθώς το περιστατικό δεν έγινε σε κτήριο του νηπιαγωγείου. Παρέπεμψε όμως τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής σε παιδοψυχίατρο.

Με την ευλογία της Εκκλησίας της Ελλάδος συγκροτείται από δεξιές οργανώσεις "Σώμα μακεδονομάχων κυνηγών" με σκοπό την εκδίωξη αναρχικών μεταμφιεσμένων σε περιστέρια. "Δεν είναι πουλιά, είναι αναρχικοί μεταμφιεσμένοι" ανέφερε εκπρόσωπος τους. "Αφοδεύουν στα αγάλματα των προγόνων μας. Επίσης δεν πλένονται. Ολοφάνερα Μπολσεβίκοι! Όπου δουν περικεφαλαία να τη λερώσουν! Στη μεγάλη συγκέντρωση των τριών τρισεκατομμυρίων απογόνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Σύνταγμα έχεσαν και ζωντανούς! Αυτό δε θα περάσει έτσι".

Ηλεκτρονική αίτηση πρόκειται να κάνουν τα χαρμάνια ώστε να τους χορηγηθεί αυτό που πίνουν οι βουλευτές και τα τρολ της δεξιάς.
Ελπίζουμε να μην πέσει η ιστοσελίδα όπως έγινε με το Κοινωνικό Μέρισμα..
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger