Home » , » "Ντου" εκπαιδευτικών στην ΕΡΤ

"Ντου" εκπαιδευτικών στην ΕΡΤ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019 | 10:47 μ.μ.

Με μια αιφνιδιαστική παρέμβαση, ομάδα εκπαιδευτικών εισέβαλε στο στούντιο της ΕΡΤ κατά την διάρκεια του βραδινού δελτίου ειδήσεων για να διαμαρτυρηθεί για την απαράδεκτη τηλεοπτική κάλυψη που είχε από το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι η χθεσινή μεγαλειώδης πανεκπαιδευτική κινητοποίηση ενάντια στο νομοσχέδιο Γαβρόγλου για το προσοντολόγιο διορισμού στα σχολεία.

Σε μήνυμα του εκπρόσωπος των αναπληρωτών καθηγητών πέρα ότι απαίτησε «να αποσυρθεί το επαίσχυντο νομοσχέδιο» κατάγγειλε δημόσια την διοίκηση τη; κρατικής τηλεόρασης γιατί  «το δελτίο της ΕΡΤ χθες δεν παρουσίασε ούτε ένα λεπτό την μεγάλη κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας, ούτε την αστυνομική βία εναντίον των διαδηλωτών, αλλά έδειξε αποσπασματικά επεισόδια».

Στην συνέχεια υπογράμμισε ότι «οι αναπληρωτές καθηγητές θέλουν να ενώσουν τις φωνές τους με όλους τους εργαζόμενους, αλλά και τη νεολαία», ενώ απεύθυνε κάλεσμα για νέα κινητοποίηση στα Προπύλαια, τη Δευτέρα, στις 13.30.

Υ.Γ: Κανονικά δεν θα έπρεπε να μιλάμε για "ντου" και "εισβολή" αν η ΕΡΤ ήταν μια δημόσια τηλεόραση όπως θα έπρεπε. Απ' την ίδρυση της όμως και μέχρι τώρα δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα κυβερνητικό παραμάγαζο.
 .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger