Home » , » Αλληλοσυγχαίρονται οι "δημοκράτες!

Αλληλοσυγχαίρονται οι "δημοκράτες!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 | 7:49 μ.μ.


Περιττεύει κάθε παραπάνω σχολιασμός στην είδηση που μας γνωστοποιεί από το Παρίσι η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά.

Το μόνο που μπορεί να προσθέσουμε για να δείξουμε ποιοι είναι οι "δημοκράτες" που "αλληλοσυγχαίρονται" είναι η χθεσινή δήλωση του Συμβούλου  Εθνικής Ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ, Τζον Μπόλτον, για τον ρόλο που έχουν αναθέσει οι ΗΠΑ στον "αυτοδιορισμένο" πρόεδρο της Βενεζουέλας Γκουαϊντο.

Μιλώντας, λοιπόν στο Fox News, ο Αμερικάνος αξιωματούχος, παραδέχθηκε με απόλυτο κυνισμό ότι «συζητάμε με μεγάλες αμερικανικές εταιρείες τώρα. […] Θα έκανε σημαντική διαφορά αν μπορούσαμε να έχουμε αμερικανικές εταιρείες να να παράγουν το πετρέλαιο στη Βενεζουέλα. Θα είναι καλό για τη Βενεζουέλα και για το λαό των ΗΠΑ».

___________



Αυτό που πρέπει να διδάσκεται σαν μάθημα στις δημοσιογραφικές σχολές, είναι ο τρόπος με τον οποίο πήρε συνέντευξη ο δημοσιογράφος του Σκάι  Ιάσονας Πιπίνης, από τον αυτοδιορισμένο "Πρόεδρο" Γκουαϊντο.

Δείτε στην φώτο μιας απ' τις πρώτες "καίριες" ερωτήσεις που του έκανε! Προφανώς η απάντηση δεν ήταν καθόλου αναμενόμενη! 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

29 Ιανουαρίου 2019 στις 9:39 μ.μ.

Δεξιά ιστοσελίδα κάνει γκάλοπ να αναγνωρίσουμε το τσιράκι των Αμερικάνων. Mαϊμού με ντέφι και φέσι.

30 Ιανουαρίου 2019 στις 6:28 μ.μ.

Συνολικα ολοι οι κυβερνητες και οχι μονο ο Μακρον ολης της ```δημοκρατικης``` ΕΕ ομωφωνα επεμβαινουν στα σωτερικα μιας ανεξαρτητης και κυριαρχης χωρας οπως ειναι η Βενεζουελα καικαλουν τον νομιμα εκλεγμενο προεδρο της Μαδουρο να προκηρυξει εντος οκτω ημερωνεκλογες Εμμεσως βεβαια αναγνωριζουν τον χουντικο προεδρο που αυτοχριστηκε προεδρος κατι δεν εχει προηγουμενο στα δικτατορικα και χουντικα χρονικα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger