Home » , » Φονιάδες της αλήθειας Αμερικάνοι

Φονιάδες της αλήθειας Αμερικάνοι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 | 4:29 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Καλέ τι ανθρωπιστές είναι αυτοί οι Αμερικάνοι!; Πιο φιλάνθρωπα αρπακτικά δεν έχω δει ποτέ μου. Ετοιμάζουν "ανθρωπιστική βοήθεια" στη Βενεζουέλα. Ναι καλέ, τη χώρα που πεινάει εξ αίτιας του εμπάργκο των ΗΠΑ, επειδή ο εκλεγμένος Πρόεδρος της αρνείται να παραδώσει τα πετρέλαια στις πολυεθνικές.

"Πάμε να δώσουμε καλούδια κι ο κακός δεν μας αφήνει" μας λένε μέσω των παπαγάλων. Τι καλούδια καλοί μου βρικόλακες; Σαν αυτά τα "δώρα", που δώσατε στη Συρία; Αντί για τρόφιμα, όπλα που κατέληξαν στον ISIS και τους άλλους μισθοφόρους;
Ο Μαδούρο δεν είναι τρελός να αρνηθεί βοήθεια. Θέλει όμως τα φορτηγά, που μπαίνουν στη χώρα του να ελεγχθούν, πράγμα απόλυτα λογικό. Πολύ περισσότερο όταν σε προηγούμενα πακέτα από τις Ηνωμένες Αλητείες βρήκε όπλα, πυρομαχικά και άλλα επικίνδυνα προς βρώσιν... Άλλο να φας ψωμί κι άλλο σφαίρα, έτσι δεν είναι;

Να υποθέσω πως αν έμπαινε ένα κομβόι με φορτηγά σε οποιαδήποτε χώρα, δεν θα έριχνε κανείς μια ματιά στα σύνορα, θα έφταναν ανενόχλητα μέχρι την πρωτεύουσα έτσι; Κι - αν λέμε αν - μέσα στις κονσέρβες βρεθεί καμία χειροβομβίδα, τι να κάνουν; Να την αλλάξουν με ζαμπόν; Να δουν λοιπόν τι έστειλαν "οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι" και μετά να τα βάλουν στις πόλεις τους. Μην πάθουν σαν τους Τρώες που τους πιάσαμε κορόιδα. Νόμισαν πως έβαλαν ένα άλογο στην πόλη τους και βγήκε από μέσα μια ομάδα ξαναμμένων Αχαιών, έτοιμοι για σαματά.

Μια σειρά από συκοφαντίες όπως πχ η ψεύτικη είδηση πως τάχα ο Μαδούρο έβγαζε λεφτά έξω καθώς και συγκεκριμένες κινήσεις δείχνουν τη δίψα των ΗΠΑ για πετρέλαιο. Και για αίμα, αφού αυτά τα υγρά έχουν ανακατευτεί πάρα πολύ.
Την κουταμάρα της ημέρας βέβαια την άκουσα από ένα αμερικανικό γεράκι, τον Mike Pompeo, που ισχυρίστηκε ότι στη Βενεζουέλα - κρατηθείτε - έχει ενεργούς πυρήνες η Χεζμπολάχ!!! Το τερμάτισε! Τι να τους πεις; Ότι η οργάνωση αυτή είναι στο Λίβανο; Ότι είναι σε άλλη ήπειρο κι ότι ως τώρα δεν αναφέρθηκε πουθενά δράση της στην Αμερική και μάλιστα στη Νότια; Ότι κι αν πούμε στους αγεωγράφητους και ανιστόρητους δεν έχει νόημα. Και στο Φεγγάρι θα είχε ενεργούς πυρήνες η συγκεκριμένη οργάνωση, αν βρίσκονταν εκεί πετρέλαιο.

Πριν μήνες έλεγαν πως "ο Κιμ τάιζε τα σκυλιά του με αξιωματούχους που τον αμφισβητούσαν"! Αλλά τις επόμενες μέρες οι δήθεν "εκτελεσμένοι άγρια και καταβροχθισμένοι από τα σκυλιά" παρουσιάζονταν ολοζώντανοι! Θαύμα - θαύμα! Για να μην αναφέρουμε τι έγινε με το Μιλόσεβιτς ή στο Ιράκ που δεν βρέθηκε ίχνος χημικών.

Οι αποφάσεις από ΗΠΑ έχουν παρθεί. Θα κάνουν ότι μπορούν για να βάλουν στο χέρι τα πετρέλαια. Μένει η αντίδραση Μόσχας και Κίνας.
Πάρτε κι εσείς καμία κονσέρβα, κάνα εμφιαλωμένο νερό, μπορεί να χρειαστεί...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger