Home » , » Της Παναγιωταρέας ... το νεοδημοκρατικό κάγκελο.

Της Παναγιωταρέας ... το νεοδημοκρατικό κάγκελο.

Από giorgis , Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 | 12:17 π.μ.

Του Γ.Γ.

Την Αννα Παναγιωταρέα έχουμε να την θυμηθούμε από τότε που χρημάτιζε «εκπρόσωπος τάφου» της Αμφίπολης, και έπαιρνε σβάρνα τα ΜΜΕ για να μας πει τις "αρχαιολογικές ανακαλύψεις". 
Επίσης η ίδια στρεφόταν δικαστικά με αγωγές σε όσους αμφισβητούσαν ότι ασκεί τα επαγγελματικά της καθήκοντα «με ηθική ακεραιότητα και ευσυνειδησία, με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης και της αυταπάρνησης». 
Για να μην επαναλαμβάνουμε πράγματα που ήδη έχουμε γράψει ρίξτε μια ματιά σ’ αυτή μας την ανάρτηση.
(Ηταν η εποχή που ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σκηνοθέτησε ένα εθνικό μύθο και με «προπαγάνδα και συνειδητές πολιτικές επιλογές, έστησε ένα καλό παραμύθι, ένα επικοινωνιακό success story, στον αντίποδα της οικονομικής αποτυχίας που εξελισσόταν», όπως ανέφεραν δημοσιεύματα).

Η δημοσιογράφος λοιπόν αυτή εκτός απ' το να γράφει ρατσιστικά ανέκδοτα στο διαδίκτυο και τα χοντρά ψέματα που έλεγε δημοσίως, όπως τότε που για να αιτιολογήσει ότι είναι "καταξιωμένη δημοσιογράφος" επικαλέστηκε ότι ο Χ. Φλώράκης της είχε αναθέσει να του γράψει την βιογραφία του, εκτός απ' τις στομαχικές διαταραχές που σου προκαλούσε κάθε τηλεοπτική της παρουσία, είχε και πολύ πιο επικερδής δραστηριότητες.
Ηταν επόμενο η στράτευσή της και οι τόσες υπηρεσίες που είχε προσφέρει στην συντηρητική παράταξη, να έχουν αντίκρισμα.
Οπως μας πληροφορεί δημοσίευμα: "Η δημοσιογράφος -σ.σ η Αννα Παναγιωταρέα- επίσης υπηρέτησε ως σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων στο Ωνάσειο και το «Ερρίκος Ντυνάν» με μισθό 3.000 ευρώ τον μήνα, όπως έχει δηλώσει η ίδια, αν και ο καθηγητής Λυκούργος Λιαρόπουλος ανεβάζει τη μηνιαία μπάνκα της συμβούλου στις 8.000 ευρώ".

Γιατί επαναφέραμε στην επιφάνεια όλα τα παραπάνω; Ο λόγος είναι ότι ανακοινώθηκαν κάποιοι/ες υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Ν.Δ και ανάμεσα τους συναντάμε και το όνομα της κόρης της Αννας Παναγιωταρέα.
Λογικό είναι να "πάει σόι το βασίλειο". Τόσα πρόσφερε η μαμά στο κόμμα και αφού η ίδια είναι σε "αποστρατεία" να μην ανταμειφθεί ακόμα μια φορά μέσω της κόρης; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger