Home » , » Η "αμνησία" του Σκάι και το θράσος του ¨Πρώτου Θέματος"

Η "αμνησία" του Σκάι και το θράσος του ¨Πρώτου Θέματος"

Από giorgis , Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 | 10:45 μ.μ.


Του Γ. Γ.

Το είδαμε κι αυτό σήμερα. Ρεπόρτερ δηλαδή απ' το τηλεοπτικό κανάλι του Αλαφούζου να στήνεται για είκοσι λεπτά έξω από τράπεζες και να ρωτάει πολίτες αν μπορούν να πάρουν κι αυτοί δάνειο 100.00 ευρώ όπως πήρε ο Πολάκης.

Στο μαχητικό και αποκαλυπτικό του ρεπορτάζ, λοιπόν, ο μαρκουτσοφόρος του Σκάι μας (καλά, είναι αποθέωση να τον βλέπεις να προσπαθεί να κάνει ανάληψη 100.000 από ΑΤΜ) γνωστοποίησε την αποκάλυψη του ότι αυτό είναι αδύνατον.
Και φυσικά διατύπωσε τις απόψεις του ότι η λειτουργία του τραπεζικού συστήματος είναι προβληματική και η χορήγηση δανείων δεν δίνεται με τόσο διαφανή κριτήρια...!

Μάλιστα. Συμφωνούμε απόλυτα και δεν έχουμε καμιά αντίρρηση σ' αυτό το συμπέρασμά του. Μια ερώτηση όμως. Μόνο τώρα συμβαίνει αυτό; Και δεν θα αναφερθούμε στα τραπεζικά δάνεια που έχει πάρει ο όμιλος ΜΜΕ στον οποίο εργάζεται ο δημοσιογράφος του Σκάι, Νίκος Υποφάντης, το πρόσωπο το οποίο μας παρουσίασε το ρεπορτάζ στο οποίο αναφερόμαστε.

Ρωτάμε όμως: Δεν έχει ακούσει ο συγκεκριμένος, αλλά και ο τηλεοπτικός σταθμός που εργάζεται, ότι κάποια στελέχη της Ν.Δ (π.χ η ευρωβουλευτής της Μαρία Σπυράκη έχει τραπεζικό δανεισμό 713.000 ευρώ, τον οποίο έλαβε για να αγοράσει σπίτι στις Βρυξέλλες ή ότι ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Αδωνης Γεωργιάδης οφείλει στις τράπεζες 623.000 ευρώ, για να αναφέρουμε μόνο δυο τρανταχτές περιπτώσεις), έχουν πάρει πολύ μεγαλύτερα δάνεια απ' τις 100.000 που πήρε ο Πολάκης;
Γιατί στο παρελθόν -ρητορικά φυσικά ρωτάμε- δεν έκανε ποτέ ένα σχετικό ρεπορτάζ.

Και κάτι άλλο. Είναι θράσος το "Πρώτο Θέμα" τόσες μέρες να συντηρεί και να προβάλλει τόσο έντονα το ζήτημα δανεισμού Πολάκη και την υποτιθέμενη τηλεφωνική υποκλοπή από τον αναπληρωτή υγείας. Πρώτον γιατί είναι βουτηγμένο μέχρι τα μπούνια στα τραπεζικά χρέη και στις παρασκηνιακές μεθοδεύσεις για να κρατιέται στην ζωήκαι δεύτερο γιατί έχουμε στοιχειώδης μνήμη.
Είναι δηλαδή πρόκληση να καταγγέλλει υποκλοπή ένα ΜΜΕ του οποίου η εργοδοσία υπέκλεψε το ροζ DVD από την Εύη Τσέκου και αργότερα το "πούλησε" στο Μέγαρο Μαξίμου την εποχή πρωθυπουργίας Κ. Καραμανλή και το οποίο οδήγησε σε απόπειρα αυτοκτονίας τον Ζαχόπουλο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger