Home » , » Στρατευμένη δημοσιογραφία, χωρίς να κρατάει ούτε καν τα προσχήματα

Στρατευμένη δημοσιογραφία, χωρίς να κρατάει ούτε καν τα προσχήματα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 | 7:26 μ.μ.

 Παραπολιτικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το παρακάτω σχολιάκι, δεν νομίζουμε ότι παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι όμως αξιοσημείωτο. Και αναφερόμαστε στις νέες "πολιτικές μεταγραφές" οι οποίες στελέχωσαν το κυβερνητικό σχήμα και ο τρόπος που αντιμετωπίστηκαν από τις φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδες.

"Ανοιγμα στον προοδευτικό σοσιαλιστικό χώρο με τους Θάνου Μωραΐτη και Άγγελο Τόλκα" εκτιμάει .ότι έγινε το altsantiri,  "άνοιγμα στην Κεντροαριστερά", χαρακτηρίζει την υπουργοποίηση των "κηπουρών" του ΓΑΠ το tvxs, ενώ το "Κουτί της Πανδώρας περιορίζεται να αναφέρει τα βιογραφικά των νέων υφυπουργών όπως τα παρουσιάζουν οι ίδιοι, και την ΕΡΤ να μας λέει ότι ο ανασχηματισμός έχει "άρωμα ΠΑΣΟΚ". (Πάντως μόνο μπόχα διαπιστώσαμε εμείς ότι ξεχείλιζε απ' το ΠΑΣΟΚ, διαβάζοντας την χθεσινή απολογία Τσουκάτου).

Και εδώ παρουσιάζεται το -ρητορικό- ερώτημα: Πώς γίνεται και κάθε φορά ρθει στην δημοσιότητα ένα πρόσωπο της συντηρητικής παράταξης, αμέσως η "ερευνητική δημοσιογραφία" των ιστότοπων που αναφέραμε, φέρνει στην επιφάνεια όλα τα πεπραγμένα των δεξιών πολιτικών στα οποία μπορεί να αποδοθεί μομφή, ενώ τώρα στις περιπτώσεις Μωραϊτη - Τόλκα, "μούγκα στην στρούγκα";

Φυσικά η απάντηση είναι αυτονόητη: Στρατευμένη δημοσιογραφία, χωρίς να κρατάει ούτε καν τα προσχήματα. (Οχι ότι είναι κακό η στρατευμένη δημοσιογραφία. Το θέμα είναι από ποιο μετερίζι γίνεται και για ποιο σκοπό)
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2019 στις 11:23 π.μ.

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2015/08/blog-post_295.html?m=1
Αυτος εχει το site

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger