Home » , » Κοινωνική απανθρωπιά και μπατσάδικη κτηνωδία με θύμα 90χρονη (Βίντεο)

Κοινωνική απανθρωπιά και μπατσάδικη κτηνωδία με θύμα 90χρονη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 | 1:13 μ.μ.

Δεν είναι δυνατόν να ακούσεις την παρακάτω είδηση και να μην νιώσεις ένα σφίξιμο στην καρδιά. Κι αυτό γιατί μέσα από το παρακάτω βίντεο προκύπτει μια εικόνα που δυστυχώς παρουσιάζει ανάγλυφα την κατάσταση που επικρατεί σε ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας, και παράλληλα μας δείχνει μια νοοτροπία που δεσπόζει σε καθόλου ευκαταφρόνητο τμήμα των κατασταλτικών δυνάμεων.

Με δυο λόγια η είδηση. Μια υπέργηρη γριούλα 90 (!) για να εξασφαλίσει για την ίδια και τον συνομήλικο σύζυγο της ένα πιάτο φαΐ ήταν αναγκασμένη να δουλεύει!
Πόντια στην καταγωγή -ποιος μπορεί να διανοηθεί τι θα έχει περάσει στην ζωή της!- έπλεκε κάτι παραδοσιακά μάλλινα παπουτσάκια, τερλίκια τα ονομάζουν, και έπαιρνε τους δρόμους σε μια προσπάθεια να τα πουλήσει μήπως αποκτήσει λίγα ευρώ.

Δράμα πρώτο. Σκεφτείτε μια 90χρονη γυναικούλα να παλεύει με μαλλιά, κουβαρίστρες και βελόνες για να βγάλει όχι ένα πενιχρό μεροκάματο, αλλά δυο πιάτα φαΐ.
Φέρτε στο μυαλό σας μια 90χρονη γιαγιούλα να βρίσκεται σε μια λαϊκή αγορά και να προσπαθεί να πουλήσει την πραμάτεια της.

Δράμα δεύτερο. Προσπαθήστε να αντιληφθείτε σε τι αποκτήνωση έχει βρεθεί μέρος της κοινωνίας μας, αφού υπήρξαν συνάνθρωποι μας, που μπροστά σ' αυτή την εικόνα, η αντίδρασή τους ήταν να καλέσουν την αστυνομία για να συλλάβει την γριούλα γιατί, λέει, πουλούσε τα μάλλινα παπουτσάκια που είχε φτιάξει ... χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

Δράμα (ή μήπως συνηθισμένη κατάσταση;) τρίτο. Βρέθηκαν μπάτσοι που μπουζούριασαν την γιαγιούλα. (Δεν ξέρουμε αν τις φόρεσαν και χειροπέδες. Από κάτι τέτοια δίποδα κτήνη όλα να τα περιμένεις). "Αφού της πήραν αποτυπώματα, την προσήγαγαν στο Μέγαρο της Κεντρικής Αστυνομικής Διεύθυνσης προκειμένου να ακολουθηθεί και άλλη διαδικασία. Ο Γολγοθάς της γιαγιάς, τελείωσε τα μεσάνυχτα, με τους οικείους της να καταγγέλλουν ότι την είχαν νηστική για πάνω από 12 ώρες κι από το πρωί την είχαν με ένα ποτήρι νερό που ζήτησε η ίδια, καθώς δεν της έδιναν ούτε νερό", αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ που διαβάζουμε στην ιστοσελίδας της εφημερίδας "Εθνος".

Υ.Γ: Πώς μπορούν ρε γμτ κάποια καθάρματα να καταντούν τόσο απάνθρωπα τομάρια; 
Μητέρες δεν έχουν; Δεν ένιωσαν την αγκαλιά μιας γιαγιάς, δεν άκουσαν ένα παραμύθι απ' αυτή; 
Δεν μπορούν να αντιληφθούν σε τι κατάσταση βρίσκεται μια 90χρονη γιαγιούλα, ώστε αντί να ζητιανεύει, παλεύει με όποιο τρόπο μπορεί για ένα πιάτο φαΐ;  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger