Home » , , » Επεσαν οι μάσκες στους "σταυροφόρους" της Μυτιλήνης που είχαν τοποθετήσει τον τεράστιο σταυρό στην παραλία Απελή

Επεσαν οι μάσκες στους "σταυροφόρους" της Μυτιλήνης που είχαν τοποθετήσει τον τεράστιο σταυρό στην παραλία Απελή

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 | 11:14 μ.μ.

Γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας γι' αυτό το ακροδεξιό μπουλούκι που σε μια προσπάθεια καπηλείας της θρησκείας και διασποράς ρατσιστικού δηλητηρίου, τοποθέτησαν στην παραλία Απελή (κοντά στο λιμάνι της Μυτιλήνης) ένα μεγάλο τσιμεντένιο σταυρό και στην συνέχισα όταν συνελήφθηκαν προσπάθησαν να παρουσιαστούν σαν "νεομάρτυρες" και "ήρωες σταυροφόροι".

Σήμερα από δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας της Λέσβου αποκαλύπτεται ότι η πατριδοκαπηλία και η χριστεμπορία στην προκειμένη περίπτωση έχει και την πτυχή της ναζιστικής σπέκουλας και πολιτικής εκμετάλλευσης.

Οπως, λοιπόν, μας πληροφορεί ο ιστότοπος stonisi ο Χιώτης Λεωνίδας Βορριάς, πρωταγωνιστής της κατασκευής και της ύψωσης του σταυρού στου Απελή της Μυτιλήνης, είναι το πρόσωπο που προωθεί και διαφημίζει την υποψηφιότητα του Χιώτη Α. Γρέγου βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» ως υποψήφιου περιφερειάρχη βορείου Αιγαίου.

Υ.Γ: Εμείς δεν έχουμε καμιά σχέση με μεταφυσικές δοξασίες αλλά για μια ακόμα φορά δεν μπορεί να μην στιγματίσουμε το πόσο θεομπαίχτες είναι τα μέλη της ηγεσίας της ναζιστικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου. Και για να μην επαναλαμβάνουμε πράγματα που έχουμε γράψει διαβάστε αυτή μας την ανάρτηση.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger