Home » , » FASISTOMALAKAS

FASISTOMALAKAS

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 | 2:37 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175. 

"Τουρκοφάγος" είναι η λέξη που έγραψε με λατινικούς χαρακτήρες ένας από τους αδίστακτους ακροδεξιούς σφαγείς που θέρισαν τον κόσμο ο οποίος προσεύχονταν μέσα σε δυο τζαμιά.
Το ανθρωπόμορφο τέρας έκανε ζωντανή μετάδοση του μακελειού, δείχνοντας live πόσο αποτρόπαιο είναι το πρόσωπο του ρατσισμού. Δεκάδες νεκροί και τραυματίες, θύματα του παράλογου μίσους.

Οι ναζί, οι φασιστές, είναι δολοφόνοι, σκληροί εγκληματίες και φονιάδες αμάχων, ακόμα και μικρών παιδιών. Πάντα έτσι ήταν. Η νοοτροπία τους είναι σαδιστική και απάνθρωποι. Δεν νιώθουν παρά μόνο μίσος. Επιπλέον είναι βλάκες, ιδιαίτερα τα πιόνια.

Μια λεκτική καταδίκη της συγκεκριμένης τρομοκρατικής ενέργειας, που θα κάνουν οι κυβερνήσεις, δεν είναι αρκετή. Τα ΜΜΕ τόσο στην Αυστραλία, Ν. Ζηλανδία, όσο στην Αμερική και την Ευρώπη ξεπλένουν το φασισμό.

"Ο Μουσολίνι έκανε δρόμους" είπε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Έκανε και τις χώρες "καλοκαιρινές" επίσης. Τον κρέμασαν ανάποδα οι Ιταλοί, γιατί οι δρόμοι είχαν λακκούβες;

Ο φασισμός ξεκινά σα φάρσα, σαν κρύο ανέκδοτο. Στην αρχή φαίνονται γελοίοι και είναι πραγματικά. Όσο περνά ο καιρός, όσο οι πλουτοκράτες κλώθουν το αυγό του φιδιού, φαίνεται πόσο επικίνδυνοι, πόσο τομάρια είναι.

Οι συγκεκριμένες δολοφονικές επιθέσεις δεν είναι οι πρώτες, δεν θα είναι δυστυχώς και οι τελευταίες. Ο φασισμός όχι μόνο δεν αντιμετωπίζεται από τα αστικά κράτη, αλλά υιοθετείται.
Οι "νέοι σταυροφόροι" θα καπηλευτούν το Χριστιανισμό, με τον οποίο στην πραγματικότητα είναι αντίθετοι, για να σκοτώσουν ανθρώπους, όπως ακριβώς εκμεταλλεύτηκαν το Ισλάμ οι μισθοφόροι του ISIS κι εξόντωσαν εκατομμύρια μουσουλμάνους. 

Είχαμε τονίσει πως ο ένας φασίστας χρειάζεται τον άλλο. Ο Έλληνας εθνικιστής πχ πιάνεται από τα αίσχη των γκρίζων λύκων και οι Τούρκοι ακροδεξιοί από τις κουταμάρες των Ελλήνων φασιστών. Σκοπός η διχόνοια και ο πόλεμος.
Μια συνεχής ανθρωποσφαγή στο βωμό της μεγαλύτερης ανοησίας όλων των εποχών: Του ρατσιστικού παραληρήματος.
Φασισμός σημαίνει αδιάκοπος πόλεμος, ολοκληρωτική καταστροφή. 

Έτσι τέτοιες επιθέσεις με αθώα θύματα το μόνο που κάνουν είναι να ενισχύουν τους φασίστες της "από 'κει πλευράς".
Είχαμε επισημάνει τον κίνδυνο, όταν οι ηλίθιοι φονιάδες του Ισλαμικού κράτους έκαναν επιθέσεις σε αμάχους με αποτέλεσμα νέους βομβαρδισμούς κι επεμβάσεις σε μουσουλμανικές χώρες.
Άραγε θα επέμβει κάποια μουσουλμανική χώρα στη Ν. Ζηλανδία; Δεν νομίζω. Τώρα κάποιοι προσπαθούν να αναβιώσουν το Ισλαμικό χαλιφάτο. Κάποιοι είναι πίσω από αυτούς τους ανισόρροπους δολοφόνους.
Είναι οι ίδιες οι κυβερνήσεις, που θέλουν να διχαστούν οι εργαζόμενοι, ώστε να τους εκμεταλλεύονται καλύτερα τα βαθύπλουτα αφεντικά. 

Σε Ελλάδα, Ν. Ζηλανδία, σε όλες τις χώρες της Δύσης, η άρχουσα τάξη καλλιεργεί την ακροδεξιά. Τα αστικά κόμματα υιοθετούν φασιστικές πρακτικές. Εδώ, ο κίνδυνος από την ακροδεξιά κλίκα αυξάνεται.
Μην ξεχνάμε πως αρχίζουν οι διώξεις. Στην αρχή με τη θεωρία, τα λόγια. Έπειτα με τις προσβολές, τα ψέματα, τις συκοφαντίες. Ακολουθούν επιθέσεις σε αθώους, έπειτα οι δολοφονίες και τέλος ένα οργανωμένο ολοκαύτωμα, αν οι ανθρωποφάγοι καταλάβουν ποτέ την εξουσία. 

Κάθε φορά που τα παλιοτόμαρα αποκτούν δύναμη η Ιστορία επαναλαμβάνεται και πάντα καταλήγει σε τραγωδία πριν την ήττα του φασισμού.

Αναρωτιέμαι, αν οι υποκριτές της Δύσης βάψουν τα κτήρια τους στο χρώμα της σημαίας της Ν Ζηλανδίας, για να δείξουν την κροκοδείλια λύπη τους... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger