Home » , » Κ. Βαξεβάνης VS Χ. Ράπτης: 1-0

Κ. Βαξεβάνης VS Χ. Ράπτης: 1-0

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 | 3:25 μ.μ.

Η αντιπαράθεση μεταξύ του δημοσιογράφου Χρήστου Ράπτη και του Κώστα Βαξεβάνη είχε ξεκινήσει απ' τον Δεκέμβρη του 2016.
Το έναυσμα αυτής της κόντρας δόθηκε όταν ο ιστότοπος του Ράπτη αναπαρήγαγε την καταγγελία της άνεργης δημοσιογράφου Μαρίας Κωνσταντοπούλου, η οποία σε ένα συγκλονιστικό κείμενο της ανέφερε ανάγλυφα την κατάσταση που συνάντησε όταν εκδήλωσε προσφορά εργασίας σε ιστοσελίδα συμφερόντων του Κ. Βαξεβάνη.

Η εφημερίδα "Documento" σήκωσε το γάντι και σε ένα ολοσέλιδο κείμενο της -το υπέγραφε ο Βαγγέλης Τριάντης- μιλούσε για "αποκάλυψη" αναφέροντας ότι το site, iefimerida.gr, δημιουργήθηκε σε συνεργασία του υπόδικου για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Κυριάκου Γριβέα με τον δημοσιογράφο Χρήστο Ράπτη.

Για την διαμάχη αυτή που κάποια στιγμή απέκτησε πεζοδρομιακά χαρακτηριστικά μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ.

Σήμερα η όλη αυτή ιστορία εξελίχτηκε και σε δικαστικές αίθουσες. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες παρά μόνο ένα τουιτάρισμα του Κώστα Βαξαβάνη που αναφέρει:

"Ο δημοσιογράφος Χρ. Ράπτης και το @iefimerida καταδικάστηκαν να μου πληρώσουν 15.000 για συκοφαντική δυσφήμηση.Όπως γράφει η απόφαση που δημοσιεύεται στο #Documento έκαναν κατάπτυστο δημοσίευμα ενάντια σε "έγκριτο και βραβευμένο δημοσιογράφο" που αποκάλυψε αλήθειες γι αυτούς".

Κάποια σχετική αναφορά δεν είδαμε να υπάρχει στην ιστοσελίδα iefimerida.gr
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger