Home » , , » Μεταμορφώσεις ΜΜΕ: Ο «βασιλιάς της κόκας» γίνεται απλώς ένας επιχειρηματίας που κατηγορήθηκε άδικα. - Τα μέλη απ' το ελληνικό τζετ σετ, που διασύρθηκαν, χωρίς λόγο, σύμφωνα με την ελληνική "δικαιοσύνη"

Μεταμορφώσεις ΜΜΕ: Ο «βασιλιάς της κόκας» γίνεται απλώς ένας επιχειρηματίας που κατηγορήθηκε άδικα. - Τα μέλη απ' το ελληνικό τζετ σετ, που διασύρθηκαν, χωρίς λόγο, σύμφωνα με την ελληνική "δικαιοσύνη"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 | 3:38 μ.μ.


Στην προκειμένη περίπτωση οι κατηγορούμενοι δεν ισχυρίστηκαν ότι είναι θύματα "πολιτικής σκευωρίας". 
Ούτε ήταν και θαμώνες της πλατείας Εξαρχείων, που όμως γράφαμε και χτες, αυτό από μόνο του είναι "επιβαρυντικό" στοιχείο.

Ηταν τέσσερα "επώνυμα" άτομα, μέλη της "καλής κοινωνίας", που κάθισαν σήμερα στο σκαμνί του κατηγορουμένου στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την εμπλοκή τους στην γνωστή υπόθεση με το "σουσάδικο της κόκας". 

Μιλάμε για ένα θέμα που όταν αποκαλύφθηκε φιλοξενήθηκε σε πρωτοσέλιδα εφημερίδων και μέσα από τις 122 σελίδες, του παραπεμπτικού βουλεύματος μαθαίναμε ότι "από τις νόμιμες συνακροάσεις των τηλεφώνων, και φυσική παρακολούθηση προσώπων και επιτήρηση του χώρου, προκύπτει η διακίνηση της κοκαΐνης εντός και εκτός της επιχείρησης εστίασης «LiLi Shou» στο Κολωνάκι".

Τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, ανάμεσα σε διακινητές και πελάτες της "λευκής κυρίας", της κοκαΐνης ήρθαν στην δημοσιότητα, ξύλινοι τίτλοι του τύπου "συνελήφθη ο «βασιλιάς της κόκας» του Κολωνακίου", υπήρχαν σε όλα τα έντυπα.

Σήμερα είχαμε το δικαστικό φινάλε της υπόθεσης. Τα ίδια ΜΜΕ που έκαναν λόγο για "βόμβα μεγατόνων στην εγχώρια σώου μπίζ", αυτά που παρουσίαζαν στοιχεία της δικογραφίας που δεν άφηναν καμιά αμφιβολία και στον πιο άσχετο για το τι πραγματικά συνέβαινε στο "γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου, το οποίο θεωρείται η έδρα μίας εγκληματικής οργάνωσης η οποία διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στο ελληνικό τζετ σετ", όπως έγραφαν, τώρα κάνουν γαργάρα.

Αυτόν που χαρακτήριζαν "βασιλιά της κοκαΐνης", τον έκαναν ένα απλό "επιχειρηματία", όλα όσα έγραφαν και αποκάλυπταν για το αλισβερίσι με το εμπόριο κόκας που γινόταν στο γνωστό πολυτελέστατο εστιατόριο στο Κολωνάκι τα ξέχασαν και το μόνο που κάνουν είναι να αφιερώνουν ένα πανομοιότυπο ταπεινό μονοστηλάκι για την δικαστική απόφαση:   

Αθώους έκρινε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, την ηθοποιό και τον γνωστό παρουσιαστή, όλους συνιδιοκτήτες εστιατορίου του Κολωνακίου, που έγινε γνωστό ως το σουσάδικο της κόκας, για τη διακίνηση ναρκωτικών εντός του καταστήματος.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας, το δικαστήριο έκρινε αθώους και τους 4 συνιδιοκτήτες του εστιατορίου, την γνωστή ηθοποιό και τον γιο της, την άλλη γνωστή ηθοποιό, που κατηγορείτο για διακίνηση, καθώς επίσης και τον επώνυμο παρουσιαστή που συμμετείχε στην επιχείρηση. Αθώος κρίθηκε και ένας επιχειρηματίας, που συμμετείχε στην αρχική μετοχική σύνθεση του μαγαζιού.

Εμείς τώρα τι να σχολιάσουμε; Απλώς να γράφουμε ότι έχουμε άλλη μια περίπτωση που "θριαμβεύει" η "αδέσμευτη" και 'ανεξάρτητη" αστική "δικαιοσύνη".
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger