Home » , » Η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ ξεπέρασε και την κανονική μαφία

Η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ ξεπέρασε και την κανονική μαφία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 | 7:22 μ.μ.

Απίστευτες και χωρίς προηγούμενο οι καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τις μεθοδεύσεις που υπάρχουν εκ μέρους των εργατοπατέρων της ΓΣΕΕ ώστε να πραγματοποιηθεί το 37ο Συνέχριο της στην Ρόδο.

Οπως καταγγέλουν εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ έχει ξεπεράσει και την πραγματική μαφία. Χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι το ξενοδοχείο στο οποίο πρόκειται να γίνει το συνέδριο είναι "σφραγισμένο" από παντού! Σε βαθμό τέτοιο που για να φτάσει κανείς στην αίθουσα που θα διεξαχθεί το συνέδριο θα πρέπει να περάσεις από 4 ελέγχους (!) και να δώσει τα στοιχεία του  στα "δεκάδες άτομα που έχουν προσληφθεί από την ΓΣΕΕ και τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου τα οποία προέρχονται από σχολές πολεμικών τεχνών"! Και αυτό αποσκοπεί στο να τρομοκρατήσουν όσους δεν πρόσκεινται στην ομάδα Παναγόπουλου!

 Μία ακόμα απόδειξη για το τι είδους «συνέδριο» ετοιμάζεται να στήσει αύριο στη Ρόδο η συνδικαλιστική μαφία στην ηγεσία της ΓΣΕΕ, αποτελεί η πρωτάκουστη προσπάθειά της να αποκλείσει τους δημοσιογράφους και τα Μέσα Ενημέρωσης από την κάλυψή του.

Όπως καταγγέλλουν δημοσιογράφοι, -και δημοσιεύει η ιστοσελίδα 902- σε επικοινωνία που είχαν με το Γραφείου Τύπου της ΓΣΕΕ, τους ανακοινώθηκε ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε κανένα μέσο ενημέρωσης στο χώρο του συνεδρίου, με την επισήμανση μάλιστα ότι δεν υπάρχει λόγος δημοσιογραφικής κάλυψης αφού «θα γίνουν μόνο αρχαιρεσίες».

Επιβεβαιώνεται δηλαδή ότι η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ομάδα Βασιλόπουλου/ΣΥΡΙΖΑ) δεν σκοπεύει να κάνει κανένα συνέδριο: Θέλει να στήσει αποκλειστικά μία κάλπη, με προαποφασισμένη σύνθεση και προαποφασισμένο αποτέλεσμα, με όλους τους νόθους και τους εργοδότες να ψηφίζουν ανενόχλητοι ως «εκπρόσωποι των εργατών», κεκλεισμένων των θυρών, για να μην αποκαλύπτονται οι αθλιότητές τους και με τους μπράβους να παραφυλάνε γύρω - γύρω...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

3 Απριλίου 2019 στις 10:02 μ.μ.

Στο 25ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ το 1988 έγινε η μεγαλύτερη νοθεία μετά τη δικτατορία από στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θύμιζε εποχές των εργατοκάπηλων Μακρή και Θεοδώρου της δεκαετίας του'60. Πήραν τις κάλπες στα σπίτια τους όπου έγινε και η "καταμέτρηση"! Το σημερινό συνονθύλευμα είναι συνεχιστής τους. Μην εκπλήσσεστε λοιπόν και προπαντός μην απορείτε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger