Home » , » Μύλος, μεταξύ των κατηγορουμένων στην δίκη της Χρυσής Αυγής

Μύλος, μεταξύ των κατηγορουμένων στην δίκη της Χρυσής Αυγής

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 | 9:39 μ.μ.

Το ότι θα αρχίσουν τα αλληλοκαρφώματα μεταξύ των μελών της εγκληματικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου που δικάζονται πρέπει να το θεωρούμε δεδομένο. Μια γεύση από το τι πρόκειται να ακολουθήσει παίρνουμε από την ανάρτησή που έκανε σήμερα στο facebook, ο δικηγόρος πολιτικής αγωγής Θανάσης Καμπαγιάννης: 

Ένα μικρό κρακ ακούστηκε σήμερα στη δίκη, όταν ο Γ. Μιχαλόλιας (σημ. δικιά μας είναι ο συνήγορος του αδελφού του, αρχηγού της Χ.Α. Νίκου Μιχαλολιάκου) επιτέθηκε λεκτικά στον νέο δικηγόρο του Μίχου Στυλιανό Γρηγορίου (παρόντος του πελάτη του) την ώρα που ο τελευταίος έκανε ερωτήσεις σε μάρτυρα:

"Από που τα διάβασες αυτά; Από τον Ψαρρά; Το βιβλίο του Ψαρρά για τη δίκη έχει εδώ στο έδρανό του ο συνήγορος, κυρία Πρόεδρε!", φώναξε ο συνήγορος Μιχαλόλιας, καθώς οι ερωτήσεις του νέου υπερασπιστή Μίχου κατέτειναν στην κατάδειξη του ιδιαίτερου ρόλου του Λαγού στον Πειραιά και στην τήρηση της νομιμότητας από τον εντολέα του στη δική του περιοχή της Εύβοιας, καθώς και στον εθνικοσοσιαλισμό του κλειστού κύκλου γύρω από τον "Αρχηγό".

Λίγη ώρα πριν, ο δικηγόρος του Μίχου Γιάννης Ζωγράφος είχε παραιτηθεί δηλώνοντας δημόσια τη διαφωνία με τον πελάτη του όσον αφορά τη "νέα υπερασπιστική του γραμμή". 
Ο Ζωγράφος διορίστηκε δικηγόρος του Ηλιόπουλου ο οποίος έπαυσε από τα καθήκοντά της την πρώην βουλευτή Λάρισας της Χρυσής Αυγής Σβερώνη. Γενικά, μύλος.

Υπόψιν ότι αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στο τι θα ακολουθήσει στις απολογίες

Καθημερινή παρουσίαση της ακροαματικής διαδικασίας υπάρχει στην ιστοσελίδα  jailgoldendawn
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger