Home » » H "αναγνωρισιμότητα", βασικό "προσόν" για γίνει κανείς βουλευτής ή ευρωβουλευτής

H "αναγνωρισιμότητα", βασικό "προσόν" για γίνει κανείς βουλευτής ή ευρωβουλευτής

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 21 Απριλίου 2019 | 4:46 μ.μ.

"Χυδαιότητα που γίνεται για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους" χαρακτηρίζει, αναγνώστρια μας, την ανάρτηση που έκανε στο facebook, η Ευγενία Λουπάκη

Η Συριζαία δημοσιογράφος -εργάζεται  στην εφημερίδα "Αυγή" και στο κομματικό ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ- σύζυγος του υπευθύνου του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Θανάση Καρτερού-, παράθεσε στην διαδικτυακή της παρουσία μια φωτογραφία του υποψήφιου ευρωβουλευτή του κυβερνητικού κόμματος,  Αλέξη Γεωργούλη, συνοδεύοντας την με λεζάντα στην οποία γράφει: "ω, ρε μάνα μου, ω ρε μάνα μου. ω ρε μάνα μου".

Τίποτα το χυδαίο δεν υπάρχει στην ανάρτηση της Λουπάκη. Απλώς μια γυναίκα εκφράζει τον θαυμασμό της σε ένα ωραίο άντρα. Από κει και πέρα είναι υποκειμενική η εκτίμηση για τον τρόπο που το κάνει.

Αν, λοιπόν κάτι πρέπει να σχολιάσουμε -όπως μας ζητάει η επιστολογράφος μας- αυτό  είναι τα κριτήρια που επιλέγουν τα κόμματα εξουσίας για να στελεχώσουν τα εκλογικά τους ψηφοδέλτια. Και σ' αυτά ένα από τα κύρια είναι η "αναγνωρισιμότητα" που έχουν οι υποψήφιοι βουλευτές. Εχουν την αίσθηση και πιθανόν δεν κάνουν λάθος, ότι έτσι θα αποκομίσουν ψήφους από την απολιτική εκλογική μάζα.
Και δεν αναφερόμαστε συγκεκριμένα στον Α. Γεωργούλη, του οποίου την πολιτική και καλλιτεχνική διαδρομή αγνοούμε εντελώς.

Αν ανατρέξει κανείς σε κατά καιρούς δηλώσεις που έχουν κάνει  τέτοιοι "αναγνωρίσιμοι" υποψήφιοι πραγματικά θα μείνει άφωνος από το IQ που κουβαλούν.
Πρόσφατα, μάλιστα σχολιάζαμε κάποιες ανεκδιήγητες τοποθετήσεις του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Ν.Δ, Ακη Τσελέντη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger