Home » , » Δράσεις αλληλεγγύης στον Δ. Κουφοντίνα (Βίντεο) - Σήμερα πορεία συμπαράστασης στον απεργό πείνας

Δράσεις αλληλεγγύης στον Δ. Κουφοντίνα (Βίντεο) - Σήμερα πορεία συμπαράστασης στον απεργό πείνας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 | 10:43 μ.μ.

Αρχικά να θυμίσουμε ότι σήμερα, Τρίτη 14 Μάη, στις 7 το απόγευμα, με αφετηρία τα Προπύλαια θα ξεκινήσει  πορεία αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Δράσεις αλληλεγγύης στο πρόσωπο του φυλακισμένου μέλους της 17 Νοέμβρη γίνονται συνεχώς με την τελευταία να σημειώνεται σήμερα το απόγευμα στην Πάτρα.
Σύμφωνα με την ειδησεογραφία, ομάδα αντιεξουσιαστών εισέβαλε σε χώρο όπου πραγματοποιούταν προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, φώναξε συνθήματα υπέρ του απεργού πείνας και ενάντια στην κρατική καταστολή. Αποχώρησε χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.  

Οπως μας ενημερώνει ανάρτηση στο indymedia "ξημερώματα Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής 10-11-12/5 σπάστηκαν και βάφτηκαν τα κεντρικά γραφεία ΣΥΡΙΖΑ Πετρούπολης, Ίλιον, Περιστερίου (Δημαρχείου και Λόφου Αξιωματικών) σε ένδειξη αλληλεγγύης στην απεργία πείνας του αγωνιστή Δ.Κουφοντίνα".

Από την ίδια πηγή πληροφορούμαστε ότι χτες "πραγματοποιήθηκε παρέμβαση από δεκάδες συντρόφους - ισσες στην είσοδο του Μουσείου της Ακρόπολης, σε ένδειξη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα".
Αλλο κείμενο του ίδιου μέσου αναφέρει ότι "Χθες το βράδυ, προβήκαμε σε παρέμβαση με αναγραφή συνθημάτων στις γειτονιές του Ζωγράφου και των Ιλισίων, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα".

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger