Home » , » Σε συγκέντρωση αλληλεγγύης, στα δικαστήρια Ευελπίδων καλεί ο "Ρουβίκωνας"

Σε συγκέντρωση αλληλεγγύης, στα δικαστήρια Ευελπίδων καλεί ο "Ρουβίκωνας"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 | 10:38 μ.μ.

Κάλεσμα για συγκέντρωσης αλληλεγγύης απευθύνει ο "Ρουβίκωνας", σήμερα στις 9 το πρωί στα δικαστήριο Ευελπίδων (κτίριο 9). Αφορμή είναι ότι το μέλος της αναρχικής συλλογικότητας που συνελήφθη για την επίθεση στην βουλή, καλείτε από ανακριτή για να δώσει απολογία.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα. Το κακούργημα αφορά την κατηγορία περί φθορών σε μνημείο και υπάρχει ο κίνδυνος ο κατηγορούμενος να κριθεί προφυλακιστέος.

"Στην ουσία ασκείται δίωξη ενάντια σε κινήσεις αλληλεγγύης" τονίζεται στο κάλεσμα, το οποίο συμπληρώνει ότι "εμείς συνεχίζουμε να είμαστε στο πλευρό όσων αγωνίζονται".

Αν δεν κάνουμε λάθος είναι η πρώτη φορά που μέλος του "Ρουβίκωνα" αντιμετωπίζει δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα και αποσκοπεί να στείλουν οι κατασταλτικοί μηχανισμοί ένα τρομοκρατικό μήνυμα στην αναρχική συλλογικότητα.

Υ.Γ: Αν είσαι γιατρός που απαιτείς φακελάκι για να χειρουργήσεις ασθενή, για να μην πεθάνει, και συλληφθείς επ' αυτοφώρω να χρηματίζεσαι, θα οδηγηθείς στο δικαστήριο κατηγορούμενος για πλημμέλεια. Αν είσαι μέλος αναρχικής ομάδας και σε μια ακτιβίστικη δράση ρίξεις μπογιές, διώκεσαι για κακούργημα. Μάλιστα.

***
Η συνέλευση αλληλεγγύης στον αγωνιστή απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα καλεί την Παρασκευή το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων για την στήριξη συντρόφου που περνάει από ανακριτή.

Ο σύντροφος αυτός κατηγορείται για την παρέμβαση που έγινε χτες στην βουλή, στα πλαίσια των δράσεων για τον Δ. Κουφοντίνα.

Κανένας σύντροφος/σα στα χέρια του κράτους

Άδεια τώρα στον Απεργό Πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

Συγκέντρωση Δικαστήρια Ευελπίδων Κτίριο 9

Παρασκευή 24/5 Ώρα 9:00 π.μ.


Συνέλευση αλληλεγγύης στον αγωνιστή απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger