Home » , » Τράγκας και εφημερίδα "ΠΟΣΤ"

Τράγκας και εφημερίδα "ΠΟΣΤ"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 | 9:35 μ.μ.

Θεωρώντας ότι η αξιοπιστία είναι το πιο βασικό χαρακτηριστικό που πρέπει να υπάρχει στον ιστότοπο μας (άλλο το να κάνεις μια πολιτική εκτίμηση και να αποδειχθεί λανθασμένη και άλλο να παρουσιάσεις σαν "είδηση" κάτι που δεν ισχύει), θα απευθυνθούμε  στους αναγνωστών μας, για ένα γεγονός που αγνοούμε.
Ισως υπάρξει κάποιος/α να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Συγκεκριμένα ένας τακτικός  αναγνώστης μας έστειλε ένα μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο, στο οποίο σχολιάζει την συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Τράγκα και στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον ρ/σ "Παραπολιτικά", ο εφοπλιστής-εκδότης Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο επιστολογράφος μας δεν εστιάζεται τόσο στην συνέντευξη του δημοσιογράφου με τον ισχυρό άντρα του Ολυμπιακού, όσο στην προσωπική και επαγγελματική διαδρομή του Γ. Τράγκα.
Αναφέρεται κύρια στην περίοδο -το 1993- που ο Γ. Τράγκας είχε εκδώσει την "ΠΟΣΤ"την οποία χαρακτήριζε «εφημερίδα της οργής».

Μας πληροφορεί πάρα πολλά γι' αυτό το εκδοτικό εγχείρημα. Από ποια κέντρα αποφασίστηκε η έκδοση της, με ποια άτομα στελεχώθηκε και στο που αποσκοπούσε η κυκλοφορία της. 
Δεν μπορούμε φυσικά να αναδημοσιεύσουμε το e-mail, αφού δεν είμαστε σε θέση να διασταυρώσουμε τα όσα αναφέρει.
Αυτό που γνωρίζουμε και είναι πλατιά γνωστό είναι ότι ο Γιώργος Τράγκας υπήρξε   πράκτορας της ΚΥΠ/ΕΥΠ  με το κωδικό όνομα «Τετραπέρατος».

Υπάρχουν άραγε αναγνώστες/ιες μας που γνωρίζουν περισσότερα για την κυκλοφορία της εφημερίδας "ΠΟΣΤ"; Αν ναι ας μας στείλουν ένα μήνυμα για να μας ενημερώσουν.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger