Home » » Σταματά την απεργία πείνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Σταματά την απεργία πείνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 | 9:56 μ.μ.

 Σύμφωνα με τη δήλωση της συνηγόρου του Δημήτρη Κουφοντίνα, Γιάννας Κούρτοβικ, από το νοσοκομείο του Βόλου, μετά την έκδοση της ξεκάθαρης απόφασης του Αρείου Πάγου, ο Δ. Κουφοντίνας μετά από 21 μέρες σταματάει την απεργία πείνας.

Ο ίδιος εκτιμάει ότι οι κρίσεις στις οποίες προχώρησε το ΣΤ’ τμήμα του Αρείου Πάγου αποτελούν ένα σημαντικό βήμα για την κατοχύρωση του δικαιώματος στην άδεια για όλους τους κρατούμενους, καθώς είναι κρίσεις που αφορούν τόσο στη συνδρομή των τυπικών όσο και των ουσιαστικών προϋποθέσεων για την πρόσβαση στην άσκηση του δικαιώματος.

Επίσης ο  Δημήτρης Κουφοντίνας εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι στάθηκαν αλληλέγγυοι, στους γιατρούς και στο προσωπικό του νοσοκομείου Βόλου και σε κάθε προοδευτικό άνθρωπο που αναγνώρισε το δίκαιο αυτού του αγώνα.

Θα εξακολουθήσει να παραμένει για αρκετές μέρες στη ΜΕΘ προκειμένου να λάβει την αναγκαία αγωγή αποκατάστασης και σταδιακής επανόδου σε κανονική σίτιση.
Στη συνέχεια θα παραμείνει σε θάλαμο του νοσοκομείου για το αναγκαίο χρονικό διάστημα έως ότου αποκατασταθεί η δυνατότητα κίνησης και βάδισης. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger