Home » , , » Κ. Βελόπουλος: Ενας πολιτικάντης, πατριδοκάπηλος, χριστέμπορας, καταδικασμένος σαν απατεώνας μας αυτοσυστήνεται (Βίντεο):

Κ. Βελόπουλος: Ενας πολιτικάντης, πατριδοκάπηλος, χριστέμπορας, καταδικασμένος σαν απατεώνας μας αυτοσυστήνεται (Βίντεο):

Από giorgis , Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 | 6:03 π.μ.

Του Γ. Γ

Στην βασιμότητα των δημοσκοπήσεων δεν έχω καμιά εκτίμηση.
Παρακολουθώντας όμως δυο πρόσφατες μετρήσεις ως προς την πρόθεση ψήφου του εκλογικού σώματος και βλέποντας να παρουσιάζουν τον γελοίο και ανεκδιήγητο πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ, Κυριάκος Βελόπουλος (αυτός ντε, που πουλάει τηλεοπτικά σκευάσματα για κάθε νόσο και μαλακία, μαζί με «χειρόγραφες επιστολές του Ιησού»), πιθανόν να ηγείται στην επόμενη βουλή κοινοβουλευτικής ομάδας δεν αντιστάθηκα σε έναν πειρασμό.

Κι αυτός με οδήγησε να φτιάξω ένα απολαυστικό -κατά την άποψη μου- βιντεάκι για το πρόσωπο το οποίο -σύμφωνα με τους δημοσκόπους- θα εμπιστευτούν εκατοντάδες χιλιάδες "Συνέλληνες", -όπως θα έλεγε και ο ίδιος-, να τους εκπροσωπήσει στην βουλή.

Κι αυτό γιατί αν δεν πάρουμε στην πλάκα το "φαινόμενο Βελόπουλος", τότε θα πρέπει να ζητήσουμε "ακρόαση θεού και αλλαγή πλανήτη", που λέει και το άσμα.

Μετά λοιπόν την απρόσμενη κατά πολλούς μεγάλη επιτυχία που είχε η "Ελληνική Λύση" στις ευρωεκλογές, συγκεντρώνοντας την προτίμηση πάνω από το 4% των ψηφοφόρων, ο Βελόπουλος ακολούθησε τον δρόμο που είχε διαβεί προηγουμένως ο Βασίλης Λεβέντης. Οπως ο γελωτοποιός της δεκαετίες του '80 βαφτίστηκε ξαφνικά από τους "έγκριτους" δημοσιογράφους, "σοβαρός" πολιτικός και έδινε αναφανδόν τηλεοπτικές συνεντεύξεις στις εκπομπές Χατζηνικολάου, Παπαδάκη κλπ., έτσι και τώρα τον αντικατέστησε ο Βελόπουλος.

Κανονικά, φυσικά, μόνο οι σατιρικές εκπομπές έπρεπε να ασχολούνται μαζί του, για να μας χαρίζουν γέλιο, σχολιάζοντας τις πατσαβούρες τις πραμάτειας που πουλάει στους αφελείς.

Κι αυτό γιατί ο Βελόπουλος δεν είναι απλώς ένας πατριδοκάπηλος ο οποίος "φυγάδευσε" στο εξωτερικό 400.000 ευρώ που είχε στις ελληνικές τράπεζες όταν εκτίμησε ότι το ελληνικό τραπεζικό σύστημα έχει πρόβλημα,
Δεν είναι απλώς ένας χριστέμπορας που ψαρεύοντας ψήφους από τους "χριστεπώνυμο ποίμνιο".γελοιοποιεί ακόμα και στην χριστιανική πίστη, παρουσιάζοντας "θεία σημάδια" που "ευλογούν" το πολιτικό του εγχείρημα.

Με τον Βελόπουλο δεν έχουμε να κάνουμε απλώς με έναν πολιτικό τσαρλατάνου ο οποίος λέει με την απίστευτη φυσιολογικότητα τις πιο απίστευτες παραδοξολογίες.
Μιλάμε για αναφορές του τύπου, ότι έχουν βασιμότητα οι ισχυρισμοί του απατεώνα Σώρρας ότι απέκτησε κάτι τρισεκατομμύρια δολάρια, πουλώντας διαστημική τεχνολογία στους Αμερικάνους που του είχαν δώσει οι ... εξωγήινοι.

Με τον Κυριάκο Βελόπουλος έχουμε ακόμα κάτι πολύ πιο σημαντικό. Ο επικεφαλής της "Ελληνικής Λύσης" είναι ο μόνος αρχηγός ελληνικού πολιτικού κόμματος ο οποίος έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για ατιμωτικά αδικήματα.
Φέρνει δηλαδή και με την βούλα της αστικής δικαιοσύνης τον τίτλο του απατεώνα αφού έχει δικαστεί για υπεξαίρεση κατ' εξακολούθηση.

Τα σημειώνουμε αυτά με αφορμή, ότι όπως παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες ο αρχηγός της "Ελληνικής Λύσης" με τις αλληλεπάλληλες τηλεοπτικές παρουσίες του δείχνει να ξεπέρασε και μια δικιά του διδαχή. Αυτό δηλαδή που ας έλεγε παλιά ότι υπάρχει και να όριο στην αυτογελοιοποίηση".

Και εντάξει. ο ίδιος το συγκεκριμένο όριο -όπως διαπιστώνουμε και στο παρακάτω βίντεο- το έχει ξεπεράσει από καιρό.
Που στο διάλογο όμως βρέθηκαν και πιθανότατα θα ξαναβρεθούν εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, που θα εμπιστευτούν ένα πολιτικό μόρφωμα που ο ηγέτης του είναι απατεώνας και με την βούλα της δικαιοσύνης τους, ενώ οι απόψεις του αν δεν προκαλούν γέλιο φέρνουν κατάγματα στην νοημοσύνη μας;

Εντάξει, Εμείς κομμουνιστές θέλουμε να αυτοπροσδιοριζόμαστε, και γνωρίζουμε πώς διαμορφώνεται η ατομική και κατά συνέπεια η μαζική συνείδηση και πώς αυτή αντανακλάται στις εκλογικές διαδικασίες.

Εκτός αυτού όμως έχουμε μια πραγματική απορία.
Πώς γίνεται ένας πολίτης με στοιχειώδη νοημοσύνη, να επιλέξει να ψηφίσει ένα πολιτικό σχηματισμό ου έχει επικεφαλής ένα άτομο, όπως μας αυτοσυστήνεται στο παρακάτω βίντεο ο Κυριάκος Βελόπουλος; 

      
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger