Home » , , » Τάκης Μίχας (υποψήφιος βουλευτής του Βαρουφάκη): Σύγχρονος Γερμανοτσολιάς, θαυμαστής απόψεων του Καρατζαφέρη

Τάκης Μίχας (υποψήφιος βουλευτής του Βαρουφάκη): Σύγχρονος Γερμανοτσολιάς, θαυμαστής απόψεων του Καρατζαφέρη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 | 10:41 μ.μ.


Δεν μπήκαμε στην διαδικασία να ασχοληθούμε με τα πρόσωπα που ανακοίνωσε ο Γ. Βαρουφάκης τα οποία θα στελεχώσουν τους εκλογικούς συνδυασμούς του πολιτικού του μορφώματος. Θα το κάνουμε στην πορεία.

Είναι εντυπωσιακό όμως αυτό που μας γνωστοποιεί αναγνώστης μας με ηλεκτρονικό μήνυμα που μας έστειλε. Μας γράφει ότι ο Τάκης Μίχας ο οποίος είναι απ' τα ιδρυτικά μέλη του ΜέΡΑ25 και κατεβαίνει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του κόμματος στις προσεχείς εκλογές, δημοσιογραφώντας στο παρελθόν στην ιστοσελίδα protagon, παρουσιάζεται θαυμαστής απόψεων του Καρατζαφέρη και εκφράζει απόψεις που μόνο απ' το ναζιστικό μόρφωμα του Μιχαλοιάκου θα μπορούσε κανείς να τις αναμένει.

Συγκεκριμένα ο επιστολογράφος μας, μας παραπέμπει σε ένα κείμενο του Τάκη Μίχα, όπου ανάμεσα στα άλλα διαβάζουμε: "Προκειμένου λοιπόν να μπορεί ο πολίτης να ασκήσει αποτελεσματική αυτοάμυνα, απαιτείται να έχει μικρό όπλο (περίστροφο) και δεύτερον την απαραίτητη εκπαίδευση ... Όμως το θέμα δεν σταματάει εδώ. Από την στιγμή που το κράτος δεν θέλει ή δεν μπορεί να παρέχει το βασικό ανθρώπινο δικαίωμα της ασφάλειας τότε δεν αρκεί απλά να παρέχει άδεια οπλοκατοχής σε όσους πολίτες επιθυμούν να αποκτήσουν όπλο. Είναι επίσης  υποχρεωμένο να επιδοτεί τα έξοδα που κάνει ο κάθε πολίτης προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό του την οικογένεια και το βιός του. Θα πρέπει να επιδοτεί τόσο την αγορά όπλου όσον και την εκπαίδευση του πολίτη".

Δεν είναι πραγματικά απίστευτες οι τοποθετήσεις του υποψήφιου βουλευτή του Βαρουφάκη; Ούτε χρυσαυγίτες βουλευτές δεν τόλμησαν να προτείνουν ποτέ κάτι τέτοιο!

Υ.Γ: Τον Τ. Μίχα τον είχαμε χαρακτηρίσει "σύγχρονο Γερμανοτσολιά" όταν μαζί με τύπους του φυράματος του - Μιράντα ΞαφάΘάνο Τζήμερο, Ανδρέα Ανδριανόπουλο κ.α-  υπέγραφε ένα τρισάθλιο κείμενο, μνημείο ραγιαδισμού και δουλοπρέπειας κάνοντας εκτός των άλλων κριτική στην κυβέρνηση για την στάση που κρατάει απέναντι στην Γερμανία.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger