Home » , » Τέρατα επινοεί η δυτική προπαγάνδα σε βάρος της Β. Κορέας

Τέρατα επινοεί η δυτική προπαγάνδα σε βάρος της Β. Κορέας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 | 4:18 μ.μ.

Διαβάζεις την είδηση που παρουσιάζει μεγάλη ελληνική ειδησεογραφική ιστοσελίδα και ανατριχιάζεις. "Μαρτυρικός θάνατος για στρατηγό του Κιμ Γιονγκ Ουν – Κατηγορούνταν για πραξικόπημα", είναι ο τίτλος της και στον υπότιτλο της αναφέρει: "Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, φέρεται να εκτέλεσε έναν στρατηγό του, τον οποίο κατηγόρησε ότι σχεδίασε πραξικόπημα εναντίον του, ρίχνοντάς τον σε μια δεξαμενή γεμάτη με πιράνχας".

Σαν πηγή της είδηση φέρεται δημοσίευμα μια Βρετανικής φυλλάδας, επιπέδου Esspreso -της Daily Star- και στο ρεπορτάζ διαβάζουμε πόσο "παρανοϊκός", "διεστραμμένος" είναι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, φέρεται "να έχει εμπνευστεί τη συγκεκριμένη μέθοδο εκτέλεσης από την ταινία του James Bond «You Only Live Twice»" και έτσι κατασκεύασε μια δεξαμενή, την γέμισε με πιράνχας που τα "εισήγαγε από την Βραζιλία" για να κατασπαράσσουν τους πολιτικούς αντιπάλους του.

Προσέξτε τώρα μια "λεπτομέρεια". Το όνομα του στρατηγού που έγινες μεζές στα πιράνχας δεν αναφέρεται. Τυχαίο; Καθόλου.
Τον Μάρτη το ίδιο έντυπο έγραψε -και αναμεταδόθηκε από διεθνή πρακτορεία ειδήσεων- ότι ο Κιμ έδωσε εντολή να εκτελεστούν υψηλόβαθμοι Βορειοκορεάτες αξιωματούχοι που αποτελούσαν τη διαπραγματευτική ομάδα στις συνομιλίες με τις ΗΠΑ για τα πυρηνικά, γιατί τα αποτελέσματα των συνομιλιών δεν τον ικανοποιούσαν.
Μάλιστα η Daily Star μεταξύ των "εκτελεσμένων" ανέφερε και το όνομα του Κιμ Χιοκ-τσολ. Μόλις όμως πριν λίγες μέρες ο Τσολ εμφανίστηκε δίπλα στον Κιμ Γιονγκ Ουν σε πρόσφατη καλλιτεχνική εκδήλωση που έγινε  στην Πιονγκγιάνγκ.
Προφανώς θα "αναστήθηκε".

Ανεξάρτητα τι άποψη έχει κανένας για το καθεστώς της Βόρειας Κορέας δεν μπορεί παρά να στιγματίσει τα τέρατα που επινοεί η δυτική προπαγάνδα. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

10 Ιουνίου 2019 στις 5:56 μ.μ.

Εγκωμια και επαινους για τη Β Κορεα οι φυλαδες της Δυσης και οι απανταχου
αντικομμουνιστες θα γραψουν οταν επελθη παλινορθωση του καπιταλισμου και
οταν η Β Κορεα δεν θα εχει πυρηνικα οπλα οποτε και θα μπορουν να της επι
τεθουν και να την κατακτησουν Τωρα η Β Κορεα ειναι απαρτο φρουριο και αλι
μονο σε οποιον τολμησει να της επιτεθει

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger