Home » , » Ο "μελλοντολόγος" Κ. Μπογδάνος στήνει πανηγύρι στο twitter

Ο "μελλοντολόγος" Κ. Μπογδάνος στήνει πανηγύρι στο twitter

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 | 1:52 π.μ.

Αντε να αποδεχθείς - δεν μπορείς και διαφορετικά- ότι στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ., βρίσκονται οι "άριστοι" της ελληνικής κοινωνίας, άσχετα αν έχουν κάποιες δικαστικές περιπέτειες αντιμετωπίζοντας  κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Να αντιληφθείς επίσης ότι το κόμμα του Μητσοτάκη σαν πολιτικός σχηματισμός που ευαγγελίζεται το τρίπτυχο "πατρίς - θρησκεία-οικογένεια"- θα προωθήσει για τα βουλευτικά της έδρανα ευσεβείς κυρίες που ακολουθούν κατά γράμμα το "Σχέδιο του Θεού".

Κάπου όμως δεν "χλομιάζει" το πράγμα όταν ο άνθρωπος πολυμηχάνημα -και ποιητής, και τραγουδοποιός και κιθαρίστας και δημοσιογράφος- Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος κι αυτός στελεχώνει τα ψηφοδέλτια σου, γίνεται περίγελος, όταν εκδηλώνει τις συνέπειες του άκρατου πεοβασανισμού του;
Τα γράφουμε αυτά γιατί θα παραθέσουμε "χύμα και τσουβαλάτα" χωρίς καμιά λογοκρισία, τα σχόλια που εισέπραξε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ, συνέπεια της προσπάθειας του να αλιεύσει ψήφους από το εκλογικό σώμα.

(Εδώ που τα λέμε, όμως ένα κόμμα το οποίο το ελέγχει η "οικογενειοκρατία με την πλέον άθλια μορφή" με μια "αχάριστη Ντόρα" και έναν "προδότη Κυριάκο" σύμφωνα με τον πρώην βουλευτή της Ν.Δ Χρήστο Μαρκογιαννάκη, δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερες επιλογές υποψηφίων βουλευτών).

Επανερχόμαστε στο θέμα της ανάρτησης.
Αναλαμβάνοντας τον ρόλο του μελλοντολόγου, ο Κ. Μπογδάνος, παραθέτει τις βαρύγδουπες εκτιμήσεις του και στέλνει τους πάντες αδιάβαστους: "Χαλάζι στο Ψυχικό μετά από μουσώνα στους Αμπελοκήπους. Πρέπει να φύγουν ΧΘΕΣ, διότι η επόμενη πίστα είναι ακρίδες και κόκκινα ποτάμια" μας γράφει ο υποψήφιος εθνοπατέρας στο twitter.

Οπως ήταν αναμενόμενο οι χρήστες του μέσου έστησαν πανηγύρι. Ηταν τέτοιο το μέγεθος της ηλιθιότητας αυτού που έγραψε, ώστε δεν υπήρχε περίπτωση κάποιος αναγνώστης του να το θεωρήσει σαν χιούμορ έστω και κακής ποιότητας,

Οπότε οι απαντήσεις ήταν οι αρμόζουσες.

Πάρτε μια γεύση:




















Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger