Home » , » Το "σχέδιο του Θεού", της Ελενα Ράπτη και οι σατανάδες του άγιου Παϊσιου

Το "σχέδιο του Θεού", της Ελενα Ράπτη και οι σατανάδες του άγιου Παϊσιου

Από giorgis , Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 | 9:43 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Ηρθε επιτέλους η ώρα να διαβάσουμε μια δήλωση μεστή περιεχομένου η οποία περιέχει αισιόδοξα μηνύματα  και πιθανόν να μας οδηγήσει και μας να αποκτήσουμε καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ και δεκάδες ακίνητα, όπως περιέχει το πόθεν έσχες της Ελενα Ράπτη.

Αν σας έχει διαφύγει το στέλεχος της Ν.Δ έκανε μια βαρυσήμαντη τοποθέτηση και μας είπε ότι αν κάθε μέρα κάνουμε προσευχή πριν κοιμηθούμε, ζητάμε την βοήθεια της Παναγίας και ανάβουμε ένα κερί, τότε ακολουθούμε το Σχέδιο του Θεού. Σ' αυτή την περίπτωση θα μας πάνε όλα πρίμα στην ζωή, όπως συμβαίνει στην ίδια ευσεβή γυναίκα.

Προσωπικά πάντως, αν ακολουθούσα το "σχέδιο του Θεού" δεν θα ήθελα να αποκτήσω τα υλικά αγαθά που έχει η Ράπτη. Θα προτιμούσα να μου έδινε ο θεός τις δυνάμεις που πρόσφερε στον άγιο Παϊσιο. (Τον λόγο θα τον εξηγήσω παρακάτω)

Αν, λοιπόν, διαβάσετε την βιογραφία αυτού του αγίου, -η οποία σημειωτέον εκδόθηκε με λεφτά του Ελληνικού λαού. Την έχει γράψει ο συνταγματάρχης Δημήτρης Καραϊσκος και την τύπωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού-, πιθανόν να συμφωνήσετε μαζί μου.

Αλήθεια, δεν θα γουστάρατε κι εσείς να έχετε νταλαβέρια με τον ίδιο τον Χριστό, να κάνει τα κουμάντα της η Παναγία όταν πεινάτε, να έχει λιακάδα ή να βρέχει όποτε εσείς το θελήσετε; 
Και αυτά είναι πταίσματα.
Το ουσιαστικό είναι ότι αν ακολουθείς το Σχέδιο του Θεού και λάχει και στην πέσουν οι δαιμονικές δυνάμεις όχι απλώς την βγάζεις καθαρή αλλά και οι Σατανάδες αναγνωρίζουν την αξία σου.

Και για να γίνουμε πιο περιγραφική σ' αυτό παραθέτουμε ένα κεφάλαιο από την βιογραφία του άγιου Παϊσιου:

Ο Γιωργάκης από το Θιβέτ

Ηρθε στο Ἅγιον Ὄρος και γύριζε στα µμοναστήρια ένας νέος ηλικίας 16- 17 χρόνων, ο Γιωργάκης. Από ηλικίας τριών ετών οι γονείς του τον έβαλαν σε βουδιστικό µμοναστήρι στο Θιβέτ. Προχώρησε πολύ στην Γιόγκα, έγινε τέλειος µάγος, μπορούσε να καλεί όποιον δαίµονα ήθελε. Είχε µμαύρη ζώνη και ήξερε τέλεια καράτε. Με την δύναμη του Σατανά έκανε επιδείξεις που προξενούσαν εντύπωση.

Χτυπούσε µε το χέρι του µμεγάλες πέτρες και έσπαζαν σαν καρύδια. Μπορούσε να διαβάζει κλειστά βιβλία. Έσπαζε στην παλάµη του φουντούκια, έπεφταν κάτω τα τσόφλια και οι καρποί έµεναν κοληµένοι στο χέρι του.

Κάποιοι μοναχοί έφεραν τον Γιωργάκη στον Γέροντα για να τον βοηθήσει.
Ρώτησε τον Γέροντα, τι δυνάμεις είχε και τί μπορούσε να κάνει.
Απάντησε ότι ο ίδιος δεν έχει καµιά δύναμη και ότι όλη η δύναμη είναι τού Θεού.

Ο Γιωργάκης θέλοντας να επιδείξει την δύναµή του συγκέντρωσε το βλέµμα του σε μια μεγάλη πέτρα που ήταν σε απόσταση και η πέτρα έγινε θρύψαλα.

Τότε ο Γέροντας σταύρωσε μια μικρή πέτρα και του είπε να την σπάσει και αυτή.
Αυτός συγκεντρώθηκε, έκανε τα µμαγικά του, αλλά δεν κατάφερε να την σπάσει. Τότε άρχισε να τρέµει, και οι σατανικές δυνάμεις, που νόμιζε ότι έλεγχε, µή µμπορώντας να σπάσουν την
πέτρα, στράφηκαν εναντίον του και τον εκσφενδόνισαν στην άλλη όχθη του ρέματος.
Ο Γέροντας τον µμάζεψε σε άθλια κατάσταση.

«Άλλη φορά», διηγήθηκε ο Γέροντας, «ενώ συζητούσαµε, ξαφνικά σηκώθηκε, µου έπιασε τα χέρια και µου τα γύρισε προς τα πίσω. «Αν μπορεί, ας έρθει να σ᾿ ελευθερώσει ο Χατζεφεντής», µου είπε. Το αισθάνθηκα σαν βλασφημία.
Κούνησα έτσι λίγο τα χέρια µου και τινάχτηκε πέρα. Μετά σαν αντίδραση πήδησε ψηλά και πήγε να µε χτυπήσει µε το πόδι του, αλλά το πόδι του σταμάτησε κοντά στο πρόσωπό µου, σαν να βρήκε ένα αόρατο εμπόδιο! Με φύλαξε ο Θεός.

»Τη νύχτα τον κράτησα και κοιμήθηκε στο Κελί µου. Οι δαίμονες τον έσυραν µμέχρι κάτω στον λάκκο και τον έδειραν για την αποτυχία του.
Το πρωί σε κακή κατάσταση, τραυματισμένος, γεμάτος αγκάθια και χώματα, ομολογούσε:
«Με έδειρε ο Σατάν, γιατί δεν μπόρεσα να σε νικήσω».


Τι να σου κάνουν δηλαδή τα πλούτη που πρόσφερε το "Σχέδιο του Θεού", στην Ελεάνα Ράπτη, αν έχεις τον κίνδυνο να σου μπουκάρει κανένας τρισκατάρατος και να σε τουλουμιάσει στο ξύλο; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger