Home » , » Ο Αδωνις πρωωθεί και επιβάλει τους "άριστους" στην Ν.Δ

Ο Αδωνις πρωωθεί και επιβάλει τους "άριστους" στην Ν.Δ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 | 11:23 μ.μ.


Πριν κάποιο καιρό είχαμε φτιάξει ένα βιντεάκι που το τιτλοφορούσαμε "Παραλήρημα αντικομουνισμού και παπαριάς από τον μπουμπούκο". Σ' αυτό είχαμε συνθέσει κάποια βιντεάκια με πρωταγωνιστή τον Αδωνι Γεωργιάδη 

Το ανακαλέσαμε στην μνήμη μας σήμερα διαπιστώνοντας πόσο καθοριστικός είναι ο ρόλος του αντιπροέδρου της Ν.Δ. μέσα στην συντηρητική παράταξη.
Και ποιο συγκεκριμένα. Το πρωί σήμερα, μια φυλλάδα που γνωρίζει πολύ καλά τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, - η "Δημοκρατία"-  έγραφε ότι ο Α. Γεωργιαδης ασκεί στον Κ. Μητσοτάκη "Αφόρητες πιέσεις ώστε να περιληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Δυτική Αττική ο στενός του συνεργάτης Σταμάτης Πουλής". 

Το δημοσίευμα συμπλήρωνε ότι "Πρόκειται για στέλεχος του ΚΕΕΛΠΝΟ το οποίο έχει εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη και για να πολιτευτεί με το κόμμα πρέπει, όπως και άλλοι υποψήφιοι, να χορηγήσει βεβαίωση ότι δεν έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τη Θέμιδα. 
Στην Πειραιώς υπήρχαν τον τελευταίο καιρό φωνές ότι, εκτός όλων των άλλων, η ένταξη Πουλή στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. στη Δυτική Αττική ίσως είναι ένα ωραίο επικοινωνιακό δώρο προς τη διαλυόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η ενημέρωση που μας έρχεται είναι πως ο αντιπρόεδρος επιμένει πολύ για την υποψηφιότητά του. Και, κατά πάσα πιθανότητα, θα περιληφθεί στο ψηφοδέλτιο".

Και η εκτίμηση της φυλλάδας δικαιώθηκε απόλυτα.
Η πρώτη σκέψη που σου έρχεται στο μυαλό είναι ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης προσπαθεί να εξασφαλίσει βουλευτική ασυλία στον στενό συνεργάτη του, ο οποίος διώκεται για κακουργήματα. (Αλήθεια, πώς εξασφάλισε βεβαίωση ότι δεν έχει δικαστικές εκκρεμότητες;)

Να θυμίσουμε ότι ο Σ. Πουλής ήταν πρώην εκπρόσωπος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ που απολύθηκε μαζί με τη σύζυγό του, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου λόγω των ποινικών  διώξεων που έχουν ασκηθεί εναντίον του,  κάποιες απ' τις οποίες είναι και κακουργηματικού χαρακτήρα

Οπως γράφαμε και σε περασμένο κείμενο, τον Μάρτη του 2019, ο Στατάμης Πουλής φέρεται να είχε λάβει σε προσωπικό του τραπεζικό λογαριασμό 243.000 ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ, ποσό που στην έρευνα που έγινε δεν μπορούσε να το δικαιολογήσει.

Να θυμίσουμε, επίσης, ότι ο Πουλής καταθέτοντας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που είχε συσταθεί για να εξετάσει τα όσα συνέβαιναν στο χώρο της δημόσιας Υγείας. είχε ομολόγησε ότι ο μπατζανάκης του, είχε αναλάβει και τη σίτιση και τη συντήρηση κτηρίου του ΚΕΕΛΠΝΟ (με αμοιβή 11.000 - 12.500 ευρώ μηνιαίως) αλλά και υπηρεσίες κέτερινγκ (με τιμή 12,5 ευρώ το πιάτο με φακές).

Δεν έχουμε να σχολιάσουμε τίποτα παρά να διατυπώσουμε μια απορία. Πώς και δεν ανακοίνωσε η Ν.Δ  υποψήφιους βουλευτές της τον Μαντούβαλο του παραδικαστικού κυκλώματος  και τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Παπαγεωργόπουλο της "χρηστής διαχείρισης";  Η μόνη εξήγηση που έχουμε είναι ότι οι ίδιοι δεν θα το επιθυμούσαν. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger