Home » , » Ο Λαγός μετατράπηκε σε ποντίκι και πήδηξε από το "πλοίο" της ναζιστικής συμμορίας που βουλιάζει

Ο Λαγός μετατράπηκε σε ποντίκι και πήδηξε από το "πλοίο" της ναζιστικής συμμορίας που βουλιάζει

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 13 Ιουλίου 2019 | 8:02 μ.μ.

Σαν κεραυνός πρέπει να έπεσε στα εναπομείναντα στελέχη της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας ότι ξαφνικά ο λαγός μεταμορφώθηκε σε ποντίκι και αποφάσισε να εγκαταλείψει το βυθιζόμενο σκάφος του Μιχαλολιάκου.

Κι αυτό γιατί ο σημερινός ευρωβουλευτής θεωρούταν ένα "εμβληματικό" πρόσωπο στους κύκλους του ναζιστικού μορφώματος. Μην ξεχνάμε ότι διέθετε όλα τα "προσόντα" για κάτι τέτοιο όπως είχαμε πληροφορηθεί στο παρελθόν από απόρρητη έκθεση της  ΕΥΠ η οποία είχε ρθει στην δημοσιότητα.

Ο Γιάννης Λαγός είναι «μαστροπός, εκβιαστής και προστάτης νυχτερινών κέντρων» διαβάζουμε σ' αυτήν και εκτός των άλλων πληροφορούμαστε ότι: «Ο Λαγός μεσολαβεί για το σπάσιμο επιταγών και εισπράττει σχετική αμοιβή γι’ αυτό ενώ συμμετέχει σε προστασίες μαγαζιών εκβιασμούς καιθώς και σε διακίνηση γυναικών με σκοπό την πορνεία... Ο Λαγός εμφανίζει διαστροφικές τάσεις οι οποίες περιλαμβάνουν σεξουαλικές φαντασιώσεις και ερωτικές πράξεις με ανήλικα κορίτσια».

Αφού, λοιπόν καβάτζαρε το πόστο του ευρωβουλευτή και τις τεράστιες απολαβές που αυτό του προσφέρει -και μάλιστα ήταν προσωπική επιλογή του φυρερίσκου- ο Γ. Λαγός "κούνησε μαντίλι" στους πρώην συναγωνιστές του

Παρουσιάζεται μάλιστα επικεφαλής "νέας πολιτικής κίνησης", κάτι που προφανώς ετοίμαζε από καιρό, αφού σήμερα ήταν σε θέση να ανακοινώσει ποια πρώην στελέχη της Χ.Α. θα τον πλαισιώσουν στο νέο του εγχείρημα. (Ανάμεσα σ' αυτά είναι οι πρώην βουλευτές Π. Ηλιόπουλος, Γ. Γερμενής και Ν. Κούζηλος, καθώς και ο Γ. Ζωγράφος, συνήγορος υπεράσπισης στη δίκη της Χ.Α).

Οπως ήταν αναμενόμενο αυτή η κίνηση του Γ. Λαγού δημιούργησε ένα νέο πανικό στον Μιχαλολιάκο που με ανακοίνωση του "καταδικάζει κατηγορηματικά την δόλια και υστερόβουλη αποχώρηση του Λαγού" και τον καλεί να παραδώσει την έδρα του Ευρωβουλευτή στο κόμμα.

Το δυστύχημα για τον φυρερίσκο είναι ότι για χρόνια ο Γ. Λαγός ήταν το πρόσωπο "εξ απορρήτων" του, γνωρίζει δηλαδή πρόσωπα και πράγματα, οπότε αν έχει κάποιος λόγο να ανησυχεί αυτός δεν είναι ο πρώην χρυσαυγίτης βουλευτής.

Να προσθέσουμε ότι ο Λαγός είναι υπόδικος, αφού εκτός των άλλων κατηγορείται ότι ήταν επικεφαλής του "τάγματος εφόδου" της ναζιστικής επίθεσης στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο «Συνεργείο» και σαν ο πιο έμπιστος βουλευτής του Μιχαλολιάκου, είχε αναλάβει να μεθοδεύσει την υπερασπιστική γραμμή της Χ.Α., μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Και εκτός των άλλων είναι αυτός που συγκάλυψε βιασμό μικρού κοριτσιού από ομοϊδεάτη του μέσα στα γραφείς της Χρυσής Αυγής στην Σπάρτη.

Πιστεύουμε ότι τα "καλύτερα" μετά την εκλογική συντριβή του ναζιστικού μορφώματος δεν τα είδαμε ακόμα. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger