Home » , » Στα ΜΜΕ του Μαρινάκη, η "Ελληνοφρένεια";

Στα ΜΜΕ του Μαρινάκη, η "Ελληνοφρένεια";

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 20 Αυγούστου 2019 | 9:09 μ.μ.

Το έχουμε γράψει και δεν το ανακαλούμε: Η ραδιοφωνική εκπομπή "Ελληνοφρένεια" ήταν μια όαση μέσα στην μπάντα των FM.
Καυστικό χιούμορ, εύστοχες ατάκες, σχολιασμός της πολιτικής επικαιρότητας με ένα οπτικό πεδίο από τους συντελεστές της εκπομπής που ανάλογο του δεν συναντάς στα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Η συνεργασία τους όμως με τον ρ/σ του Χατζηνικολάου έληξε -λόγο οικονομικών διαφορών, όπως γράφτηκε- και τώρα όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες,, η "Ελληνοφρένεια" βρήκε στέγη στον ρ/σ "Παραπολιτικά fm"  και στην τηλεόραση στο One Channel από το δεύτερο μισό της περιόδου. 

Δεν ξέρουμε αν θα ευδοκιμήσουν αυτές οι συνεργασίες. Κι αυτό γιατί είναι αλήθεια ότι η εργοδοσία του Realfm, δεν επέβαλε λογοκρισία στους παραγωγούς ραδιοφωνικών εκπομπών. (Η αυτολογοκρισία είναι άγραφος κανόνας που ισχύει σε όλα τα αστικά ΜΜΕ. Δεν υπάρχει περίπτωση π.χ ένας γραφιάς ή ένας ραδιορωνατζής να ασκήσει κριτική στην ιδιοκτησία του ΜΜΕ που εργάζεται).

Με δεδομένο ότι τα ΜΜΕ στα οποία φέρεται να καταλήγει η εκπομπή "Ελληνοφρένεια", είναι προπαγανδιστικές ντουντούκες της κυβέρνησης Μητσοτάκη, μας φαίνεται λίγο δύσκολο να στεριώσουν εκεί ο Θύμιος και ο Αποστόλης.

Μπορεί η εκπομπή αυτή να φέρνει ακροαματικότητα και τηλεθέαση αλλά για τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ -πόσο μάλλον για τον Β. Μαρινάκη- δεν ισχύει πάντα η ρήση: "Οι καπιταλιστές θα μας πουλήσουν το σκοινί για να τους κρεμάσουμε. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger