Home » , » Εικόνες πρόγευση για την ένταση της μπατσάδικης βαρβαρότητας

Εικόνες πρόγευση για την ένταση της μπατσάδικης βαρβαρότητας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 | 3:37 π.μ.

Μια πρόγευση για εικόνες που θα συναντάμε συχνά από δω και πέρα, παίρνουμε από τις φωτογραφίες που μας στέλνει το περιοδικό "Ο Αγώνας", μια διαδικτυακή παρουσία "ενάντια στον Ιμπεριαλισμό και τον φασισμό στην Τουρκία και το Κουρδιστάν".  

Η παλινόρθωση του κράτους της σκληρής δεξιάς αναμενόμενο είναι να συνοδεύεται με ένταση της καταστολής και θεωρούμε δεδομένο ότι η ατιμώρητη διαχρονικά μπατσάδικη βαρβαρότητα θα γνωρίσει νέα ... ρεκόρ.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση την "περιποίηση", από τα "όργανα της τάξης", την γνώρισαν στο κορμί τους Τούρκοι πρόσφυγες που ζούνε στην Ελλάδα.
Θέλησαν να πραγματοποιήσουν μια θερινή εκδρομή σε ένα ανοιχτό θερινό κάμπινγκ στην Χαλκιδική, αλλά οι "υπερασπιστές του νόμου" -προφανώς με εντολές από τους πολιτικούς προϊσταμένους τους, είχαν διαφορετική άποψη.

Αρχικά "ζήτησαν από τους συντρόφους να αποχωρήσουν από χώρο ελεύθερου κάμπινγκ στη Χιλιαδου, που έχουν κατασκηνώσει εδώ και δύο μέρες και να τους πάνε στο τμήμα Χαλκίδας για εξακρίβωση στοιχείων", όμως μας γράφουν.
Δεν γνωρίζουμε τι διαδραματίστηκε επακριβώς στην συνέχεια, αλλά το συμπεραίνουμε από τις φωτογραφίες που μας έστειλαν. Οι μπάτσοι συνέχισαν τον "διάλογο" μαζί τους με τον μόνο τρόπο που ξέρουν. Με τα γκλοπ τους.

"Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει τις πιέσεις και τις επιθέσεις της. Από την πρώτη μέρα της κυβέρνησής της, επιτίθεται στα δημοκρατικά δικαιώματα του λαού, των μεταναστών, των προσφύγων", υπογραμμίζει το κείμενο που λάβαμε και συμπληρώνει: "Ενάντια στις πιέσεις της Νέας Δημοκρατίας, καλούμε όλους τους μαζικούς, δημοκρατικούς, επαναστατικούς φορείς, να ενωθούμε στον κοινό αγώνα για να σταματήσουμε αυτές τις πιέσεις και τις επιθέσεις"

***

Της Αλέκας Ζορμπαλά

Ελεύθεροι! 

Οι Τούρκοι και Κούρδοι πολιτικοί πρόσφυγες του Λαϊκού Μετώπου δεν είχαν λεφτά για πολυτελείς διακοπές σε χλιδάτα ξενοδοχεία.
Πήγαν για ελεύθερο κάμπιγκ στη Χιλιαδού, στην Εύβοια.
Εκεί, ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλους κατασκηνωτές, οι άνδρες του κ.Χρυσοχοΐδη τους επέλεξαν (γιατί άραγε;), και τους επιτέθηκαν βάρβαρα προκειμένου να τους πάρουν με τη βία στο αστ.τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων...

Ευτυχώς η Εισαγγελία έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος για απόδοση της οποιασδήποτε κατηγορίας εναντίον τους και οι άνθρωποι αφέθηκαν προ ολίγου ελεύθεροι και οδηγούνται στο νοσοκομείο για την αντιμετώπιση των τραυμάτων, που τους προκάλεσαν οι γκλομπιές, οι μπουνιές και οι κλωτσιές των αστυνομικών δυνάμεων.

Έχει να πει κάτι ο πολιτικός προϊστάμενος τους κ. Χρυσοχοΐδης;
Όχι μόνον για την εκ νέου αστυνομική βαρβαρότητα εις βάρος των πολιτικών προσφύγων, αλλά και για την στυγνή παρακολούθηση τους, όπως προκύπτει, και την προσπάθεια εκφοβισμού και κατατρομοκράτησής τους;


Ή δεν τους συγχωρεί το γεγονός, ότι, όσες προσπάθειες και να κανουν σκοτεινές δυνάμεις και μυστικές υπηρεσίες για την εξόντωση τους, την στέρηση της ελευθερίας τους, οι άνθρωποι αυτοί πάντα θα καταφέρνουν να είναι ελεύθεροι, όρθιοι και μαχητές!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger