Home » , » Ξύλο μεταξύ ακροδεξιών.

Ξύλο μεταξύ ακροδεξιών.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 | 3:51 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Δεν είναι πρώτη φορά που φασίστες πλακώνονται μεταξύ τους, ούτε η τελευταία. Ο καυγάς φυσικά για το πάπλωμα, τον παρά, το χρήμα, τη λεία αν θέλετε. Άλλοτε πέφτει κανονικό μπερντάκι κι άλλοτε τα χτυπήματα τα αναλαμβάνουν όχι οι μαχαιροβγάλτες, αλλά οι παπαγάλοι. Και σας πληροφορώ πως αυτά είναι πιο βρώμικα και πιο οδυνηρά. 

Σε ακροδεξιό site, το οποίο φημίζεται για τα ψέματά του και τις διαφημίσεις του σε ξένα κυρίως Ρωσικά οπλικά συστήματα διαβάζουμε:
"Το παθητικό σύστημα ανίχνευσης των stealth αεροσκαφών F-35 - αλλά και πολύ μικρού ίχνους UAV- "Hempas", δεν είναι στις προτεραιότητες χρηματοδότησης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας δηλώνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, σε απάντηση του στη Βουλή σε σχετική ερώτηση του προέδρου της "Ελληνικής Λύσης" Κυριάκου Βελόπουλου και του βουλευτή του κόμματος, Αντώνη Μυλωνάκη.
Υπενθυμίζουμε, ότι ένα εκατομμύριο ευρώ απαιτείτο σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία για την ολοκλήρωση του προγράμματος ανάπτυξης"...

Πριν πάω στο ψητό, λίγο πλάκα. Μόνο ένα εκατομμύριο;! Τζάμπα πράμα και θα έχουμε ένα μαραφέτι που βλέπει τα αόρατα. Όσοι άνθρωποι πάντως βλέπουν αόρατα πράγματα τους πάνε για εξέταση. Οι Αμερικανοί ξόδεψαν εκατοντάδες δις για να μειώσουν το ίχνος των αεροσκαφών του στο radar, αλλά εμείς οι Έλληνες είμαστε μάγκες. Γιατί έχουμε τις επιστολές του Ιησού. Εκεί ασφαλώς βρέθηκαν τα σχέδια για την κατασκευή του σούπερ radar. 

Εδώ συμβαίνουν δυο πράγματα: Αν το site γράφει ψέματα και δεν είπε τέτοιο απίθανο και ύποπτο ο Βελόπουλος, τον συκοφαντεί. Γιατί, αν ζήτησε πράγματι 1.000.000€ για κάτι τέτοιο, πρέπει να επέμβει εισαγγελέας.
Το να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες από τα κανάλια είναι ένα θέμα. Το να απαιτεί όμως κονδύλια, χρήματα του Ελληνικού λαού για κάτι τέτοιο, αποτελεί σκάνδαλο πρώτου μεγέθους. Ξεπερνά και το δάσκαλό του τον Καρατζαφύρερ, που έκανε τον πατριώτη με το αζημίωτο. Που ρώταγε συνέχεια "γιατί δεν παίρνουμε όπλα" για να παίρνει η εταιρεία του τις δουλειές. 

Οι ακροδεξιοί λοιπόν, αν λένε αλήθεια, βγάζουν τα άπλυτα άλλων "πατριωτών αλλά καρτ" στη φόρα.
Να υποθέσω όλως τυχαίως πως αυτοί που φτιάχνουν τα "υπερόπλα" είναι του κόμματος του Βελόπουλου; Κατά διαβολική σύμπτωση ίσως;

Φυσικά ο αρχηγός της επόμενης χρυσής αυγής βλέπει τους νεοδημοκράτες να κάνουν πλιάτσικο και ζηλεύει. Θέλει κι αυτός να φάει. Αλλά, αν πρόκειται για 1.000.000 ας τα ζητήσει από τους ψηφοφόρους του. Τον ψήφισαν 208.806, οπότε έρχεται 4,79 ευρώ στον καθένα. Τρίχες, ούτε τάλιρο!

Άντε βρε πατριώτες, με ένα τάλιρο θα βλέπετε τα αόρατα. Ίσως δείτε και τα διαστημόπλοια με το τίμιο ξύλο. Κι όταν έρθουν οι εξωγήινοι; Θα σας πάρουν και θα σας σηκώσουν! Θα σας πάνε σε άλλους γαλαξίες να τρώτε χρυσά κουτάλια!

Πόσο ακόμα θα γελοιοποιείται αυτή η αστική δημαγωγία; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger