Home » , , » Ζουν ανάμεσα μας

Ζουν ανάμεσα μας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 | 4:56 μ.μ.

Οταν πήραμε το ηλεκτρονικό μήνυμα που περιείχε την φώτο που παραθέτουμε, υποθέσαμε ότι ο αποστολέας του μας έκανε πλάκα φτιάχνοντας και στέλνοντας μας, μια φωτοσοπιά.
Οταν όμως το τσεκάραμε και είδαμε ότι πραγματικά πρόκειται για το εξώφυλλο ενός περιοδικού -που αγνοούσαμε την ύπαρξη του - "Χάι" λέγεται- αναρωτηθήκαμε αν πρέπει να κάνουμε παράκληση στον μεγαλοδύναμο να σταματήσει την γη να γυρνάει για να κατέβουμε.

Κι αυτό γιατί άντε και να αποδεχθείς ότι ζουν αναμεταξύ μας εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που είτε για να κάνουν χαβαλέ, είτε γιατί είναι πραγματικά σαλταρισμένοι ψηφίζουν το κόμμα του απατεώνα Σώρρα ο οποίος ισχυρίζεται ότι έγινε τρισεκατομμυριούχος πουλώντας στους Αμερικάνους διαστημική τεχνολογία που του έδωσαν οι εξωγήινοι από τον πλανήτη Σείριο και το πολιτικό μόρφωμα του Βαλόπουλου, ο οποίος εμπορεύεται επιστολές του Χριστού.

Αυτό δεν τους στοιχίζει τίποτα. Ασε που μπαίνει και ο άλλος προβληματισμός: Κατά πόσο δηλαδή είναι πιο "σοβαροί" οι ψηφοφόροι  από τα λαϊκά στρώματα που εμπιστεύονται αστικά κόμματα.

Αυτό είναι όμως ένα άλλο μεγάλο θέμα, το πως δηλαδή διαμορφώνεται η ατομική συνείδηση και κατά συνέπεια η μαζική, κάτι που καθορίζει την συμπεριφορά του εκλογικού σώματος.

Εδώ όμως είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό. Δεν έχουμε απλώς χάσιμο χρόνου ενός τύπου ο οποίος πάει σε ένα εκλογικό τμήμα για να ψηφίσει.
Εδώ έχουμε ανθρώπους που πληρώνουν για να αγοράσουν μια έντυπη πατσαβούρα, που στην καλύτερη περίπτωση μόνο χαμόγελο μπορεί να σου δημιουργήσει αν την δεις κρεμασμένη στο περίπτερο.

Τι μπορείς άραγε να σχολιάσεις μπροστά σ' αυτή την πραγματικότητα;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger