Home » , » Οι χρήστες του twitter προτείνουν "συμβούλους" στην κυβέρνηση

Οι χρήστες του twitter προτείνουν "συμβούλους" στην κυβέρνηση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 | 2:49 μ.μ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας φτιάξει την διάθεση ο τρόπος με τον οποίο οι χρήστες του twitter αντιμετώπισαν την ανακοίνωση του διορισμού του δημοσιογράφου Ιάσονα Πιπίνη, σαν συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη σε θέματα Λατινικής Αμερικής.

Γελούσαμε με τις ατάκες του Βασίλη Αυλωνίτη στην καταπληκτική κωμωδία που παλιού, καλού ελληνικού κινηματογράφου, «Η κυρία Δήμαρχος», ο οποίος σαν υποψήφιος δήμαρχος υποσχόταν στους ψηφοφόρους ότι αν εκλεγεί θα διόριζε τέσσερις απ' αυτούς να διώχνουν τα χελιδόνια από τα σύρματα "για να μην τους κουτσουλάνε".
Σήμερα όμως, πόσο μπορεί να γελάμε όταν παρακολουθούμε τους "φιλελεύθερους αντικρατιστές" να διορίζουν σε άχρηστα πόστα που δημιουργούν, μιλιούνια κομματικούς τους φίλους και να τους πληρώνουμε όλοι μας, παχυλές αργομισθίες;

Ισως η λύση που βρήκαν οι χρήστες του διαδικτύου να αντιμετωπίζουν αυτές τις καταστάσεις σκωπτικά και με καυστικό χιούμορ, να μην απέχει και πολύ ώστε η σημερινή τους στάση να μετατραπεί σε οργή, που ελπίζουμε ότι θα εκδηλωθεί στους δρόμους.

Πάντως τέτοια έμπνευση από θαμώνες του twitter είχαμε να δούμε από τότε που διόρισαν τη Αννα Παναγιωταρέα "εκπρόσωπο τάφου". Και το πιο ωραίο είναι, ότι δεν περιορίζονται στον σχολιασμό του διορισμού του δημοσιογράφου του Αλαφούζου.
Εντοπίζουν ότι τα κυβερνητικά στελέχη εξακολουθούν να στερούνται συμβούλους και δείχνουν διατεθειμένοι, οι χρήστες του διαδικτύου, να συμβάλουν ώστε να εξαλειφθεί αυτό το κενό.

Και πραγματικά οι προτάσεις τους παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Δείτε, λοιπόν, ποιους συμβούλους προτείνουν στην κυβέρνηση:


















Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger