Home » , , » Οταν ένας λαός δίνει εξουσία σε "Αδόλφους", δεν καταστρέφεται μόνο ο ίδιος

Οταν ένας λαός δίνει εξουσία σε "Αδόλφους", δεν καταστρέφεται μόνο ο ίδιος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019 | 7:22 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175

Ο φασίστας έχει το ψέμα στο αίμα. Στο δικό του όχι των θυμάτων του. Ο ναζί πρόεδρος της Βραζιλίας, ο Κούλης της Νοτίου Αμερικής, δεν μισεί μόνο τους ανθρώπους. Μισεί όλο το Περιβάλλον.
Με τους νόμους του διευκόλυνε τους καπιταλιστές να ρημάξουν τα δάση του Αμαζονίου, τον πνεύμονα του πλανήτη. Χάρη στην πολιτική του μπήκαν περισσότερες φωτιές παρά ποτέ.

Ο Αμαζόνιος φλέγεται, και δεν είναι ταινία όπως ο Μισισιπής, είναι η ζοφερή πραγματικότητα. 
Και πως ο φασίστας θα δικαιολογήσει τα εγκλήματα του; Αφού δεν μπορεί να τα κρύψει, οι φωτιές φαίνονται από το διάστημα, τα φορτώνει στους πολιτικούς του αντιπάλους.
Τακτική που εφαρμόζουν και τα τρολλ της Νέας Δημαγωγίας. Έτσι ο βλάκας ακροδεξιός κατηγορεί τις ΜΚΟ ότι τάχα βάζουν αυτές τις φωτιές! Έτσι, χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο.
Όπως οι βλάκες νεοδημοκράτες άφηναν υπονοούμενα πως τη φωτιά στην Εύβοια την έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ! Χωρίς πάλι κανένα στοιχείο. Ή σαν τους εναπομείναντες ηλίθιους της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης, που από τις τρύπες τους κατηγορούν κάθε χρόνο τους μετανάστες. 

Ας δούμε λοιπόν ποιος κάνει αυτό έγκλημα με στοιχεία. Κίνητρο έχουν οι πλούσιοι καταπατητές. Οι φίλοι των ακροδεξιών κηφήνων, των δικτατορίσκων, όσοι θέλουν να αυξήσουν τα κέρδη τους εις βάρος όλων των άλλων. Πιστεύουν πως υπάρχει πολύ γη και πως είναι όλη δική τους.
Τα δέντρα, τα πουλιά, τα ζώα τα ψάρια, τα ποτάμια, κλπ υπάρχουν για να γεμίζουν οι λογαριασμοί τους στους φορολογικούς παραδείσους.

Στην αποικία "η πτωχή πλην βλαμμένη Ελλάς" έχουμε και τους μικρομεσαίους εμπρηστές, που θα χτίσουν το αυθαίρετο τους ή θα αυξήσουν το χωράφι τους με τις πλάτες του βουλευτή. 
Αφού τα δέντρα δεν μπορούν να τους κάνουν μήνυση, τα καίνε και ησυχάσουν. Μέχρι κάποιος άλλος να βάλει αυτός φωτιά, να κάψει το δάσος, τα καταπατημένα και τους ίδιους.
Τσούζει η αλήθεια, αλλά τι να κάνουμε;

Η ομαδική αυτοκτονία που γίνεται με εμπρησμούς των δασών, πρέπει να σταματήσει. Αλλά οι κυβερνήσεις δεν θέλουν. Όχι μόνο κάνουν τα στραβά μάτια, αλλά ενισχύουν ποικιλοτρόπως όσους θέλουν να κάνουν τη χώρα ρημαδιό.
Διαφημίζονται λχ διάφορες "επενδύσεις" που έχουν ως αποτέλεσμα την εντατική και αδιάκοπη εκμετάλλευση, που οδηγεί στην πλήρη καταστροφή του Περιβάλλοντος.
Οι πλούσιοι νομίζουν πως θα κλειστούν στις επαύλεις τους θα έχουν μπουκάλια με οξυγόνο να αναπνέουν και πως θα επιβιώσουν. Οι άλλοι ας πεθάνουν! 
Γελιούνται. Αν περάσουμε το σημείο που η κατάσταση δεν θα μπορεί να αναστραφεί θα πεθάνουμε όλοι. Θα σβήσουμε ως είδος. Μείωση του οξυγόνου της ατμόσφαιρας σημαίνει μαζική εξαφάνιση. Δεν χρειάζεται να λείψει εντελώς, μόνο να μειωθεί λιγάκι. Η ισορροπία της Φύσης είναι πολύ λεπτή και κινδυνεύει από αδίστακτους, ανισόρροπους, κερδοσκόπους. 

Αλλά "φταίνε οι οικολόγοι, οι ΜΚΟ, οι επιστήμονες, όσοι δεν θέλουν την ανάπτυξη".
Ανάπτυξη έχει κι ο καρκίνος, δεν είναι καλή όμως. Εκείνοι που "δεν φταίνε ποτέ" είναι οι πολιτικοί κι όσοι κερδίζουν από την καταστροφή.

Δυστυχώς όταν ένας λαός δίνει εξουσία σε "Αδόλφους", δεν καταστρέφεται μόνο ο ίδιος. Η Γερμανία το απέδειξε. Έδωσαν εξουσία σε ένα παρανοϊκό, και ρημάχτηκε όλος ο πλανήτης.
Το ίδιο με τη Βραζιλία. Ο εκμεταλλευτής ενδιαφέρεται μόνο για το προσωπικό του κέρδος, οι άλλοι ας πνιγούν από έλλειψη οξυγόνου. Σκοτίστηκε!

Για τις φωτιές, δεν ευθύνεται κανένας άνεμος, κανένα τυχαίο περιστατικό. Ευθύνονται 100% οι πολιτικές που ευνοούν τους εμπρησμούς. Γι αυτό δεν είναι τυχαίο που αυξήθηκαν οι φωτιές μόλις πήραν την εξουσία λαμόγια.
Αυτοί έχουν το στουπί, αλλά ο κόσμος τους έδωσε τον αναπτήρα. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
22 Αυγούστου 2019 στις 11:01 μ.μ.

ναι, τετοια λεγε (δλδ την αληθεια-βασικα) να πεσεις σε ..επισκεψιμοτητα (να σου κοψουν κ 11/10 την καλημερα, καθοτι στο ελλαδισταν οι νοικοκυραιοι που θελουν να 'αυγατισουν' το βιος, να πανε εργαατες κλπ *3, δεν ειναι κ λιγοι) = βοηθεια μας (κ κρυβε λογια 9α μεινεις σολο στο ημιφως αμα σου λεω) . .

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger