Home » , , » Αν είσαι δολοφόνος, "γόνος γνωστής οικογενείας"...

Αν είσαι δολοφόνος, "γόνος γνωστής οικογενείας"...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019 | 5:12 μ.μ.


Οσο ασύλληπτη είναι η τραγωδία για τους συγγενείς της 67χρονης γιαγιάς που δολοφονήθηκε μαζί με το ενός χρόνου εγγονάκι της, άλλο τόσο αχαρακτήριστη είναι η συμπεριφορά του δολοφόνου.
Σε σοκάρει απίστευτα η στάση που κράτησε μετά το έγκλημα που διέπραξε.
Δεν είναι απλώς ότι  προσπάθησε να διαφύγει, είναι που αντικρίζοντας τα νεκρά σώματα δεν δίνει καμιά σημασία, λέγοντας σε αυτόπτες μάρτυρες: "Εντάξει, δεν είναι τίποτα. Αντε γεια σας".

Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες.  Τα όσα αναφέρει το γράφημα που έχει αναρτήσει ο Jo Di και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που παραθέτουμε στο βίντεο, μας δίνουν μια ολοκληρωμένη εικόνα πώς συνέβη αυτό το έγκλημα.

Στο μόνο που θέλουμε να σταθούμε είναι στην ταυτότητα του δολοφόνου και στην -αναμενόμενη για μας- αντιμετώπιση που είσαι από την αστική δικαιοσύνη. Ο φονιάς αυτός -που για τα ΜΜΕ δεν έχει όνομα- παιδί μιας πάμπλουτης οικογένειας -αυτό συμπεραίνεται από τον τύπο του αυτοκινήτου που είχε στην κατοχή του, το σκάφος που διέθετε κλπ- δεν προκάλεσε ένα τυχαίο τροχαίο με ανθρώπινα θύματα.
Ο δολοφόνος -μεθυσμένος όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ- έτρεχε με τέτοια ιλιγγιώδη ταχύτητα που ΄ταν "σαν να ήθελε να σκοτώσει ανθρώπους" όπως ακούμε να λέει αυτόπτης μάρτυρας.
Και η αστική δικαιοσύνη θεωρεί ότι δεν πρέπει να βρεθεί ούτε λεπτό στην φυλακή, όπως ακριβώς έγινε και με τον Γάλλο πλουτοκράτη που σκότωσε με το ταχύπλοο σκάφος του, δυο ανθρώπους πριν λίγες μέρες στο Πόρτο χέλι.
Για να μην επαναλαμβανόμαστε, διαβάστε την ανάρτηση μας Η αστική "δικαιοσύνη" απέναντι σε προλεταρίους και καπιταλιστές.


Δείτε κι αυτό: Αίγιο: Σοκαριστική μαρτυρία – «Χόρευε» μετά το τροχαίο ο οδηγός
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger