Home » , » Λέτε να παρακολουθήσουμε τα ναζίδια να παίζουν ξύλο μεταξύ τους;

Λέτε να παρακολουθήσουμε τα ναζίδια να παίζουν ξύλο μεταξύ τους;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019 | 2:36 π.μ.

Το ότι ξεκατινιάζονται δημοσίως -στο twitter- ο φυρερίσκος, Νίκος Μιχαλολιάκος, και ο πρώην βουλευτής της Χ.Α, Γιώργος Γερμενής, γνωστός και ως «Καιάδας», για μας, δεν αποτελεί είδηση.

Μετά την εκλογική συντριβή του, το ναζιστικό μόρφωμα έγινε σμπαράλια με γραφεία του να κλείνουν, εκατοντάδες στελέχη του να αποχωρούν και τον ευρωβουλευτή -εκλεγμένο με τις ψήφους των χρυσαυγιτών- Γιάννη Λαγό, να παίρνει πρωτοβουλία στην δημιουργία μιας πολιτικής κίνησης με το όνομα "Εθνική Λαϊκή Συνείδηση".
Και εδώ βρίσκεται η είδηση που δεν είδαμε να την εντοπίζει κανένας. Οτι δηλαδή δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό να παρακολουθήσουμε σκηνές απείρου κάλους, με τους πρώην "συναγωνιστές" να πλακώνονται στο ξύλο μεταξύ τους.

Το λέμε αυτό γιατί διαβάσαμε τα ονόματα αυτών που θα αποτελούν  το "Συντονιστικό Συμβούλιο" του νέου φασιστικού μορφώματος. 
Εκεί ανάμεσα στους πρώην χρυσαυγίτες βουλευτές  Γιάννη Λαγό, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, και Γεώργιο Γερμενή συναντάμε το όνομα του Αναστάσιου Συμιγδαλά. Ποιός είναι αυτός;
Πρόκειται για το "πρωτοπαλίκαρο" του πρώην αρχηγού του κόμματος της 4ης Αυγούστου και θεωρητικού της Απριλιανής χούντας Κώστα Πλεύρη. (Είναι μάλιστα και υπάλληλος του, αφού του έχει αναθέσει να διευθύνει τον εκδοτικό οίκο «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» που διαθέτει).

Κι εδώ συμβαίνει το εξής. Πλεύρης και Κασιδιάρης (ο οποίος παραμένει πιστός στον Μιχαλολιάκο) έχουν ανοίξει "βεντέτα" εδώ και χρόνια και έχουν ανταλλάξει αναμεταξύ τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς (Δείτε το παρακάτω βίντεο).
Μάλιστα όταν στο παρελθόν είχε γίνει μια προσπάθεια για εκλογική συνεργασία Χ.Α με το "Ε.Μ.Ε.Ι.Σ", ένα μόρφωμα που έχει φτιάξει ο Πλεύρης, ο Κασιδιάρης έθεσε βέτο και ναυάγησε η προσπάθεια.

Θέλουμε να πούμε δηλαδή ότι δεν υπάρχει μια απλή αντιπαράθεση, αλλά πραγματικό μίσος μεταξύ αυτών των δυο, αλλά και ότι γενικότερα ο Πλεύρης και η ομάδα του μισούν βαθιά την Χρυσή Αυγή. (Είχε φτάσει στη σημείο ο Πλεύρης να πει σε τηλεοπτική του εκπομπή "καλύτερα ένας εθνικιστής να ψηφίσει το ΚΚΕ, παρά την Χ.Α").

Με αυτά τα δεδομένα και το ότι η αντιπαράθεση μεταξύ των πρώην "συναγωνιστών" του Μιχαλολιάκου δείχνει να ξεφεύγει δεν αποκλείεται να δούμε τα ναζίδια να παίζουν ξύλο αναμεταξύ τους.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger