Home » , » Απόλαυση τα αλληλομαχαιρώματα στο εσωτερικό της Ν.Δ

Απόλαυση τα αλληλομαχαιρώματα στο εσωτερικό της Ν.Δ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 | 4:31 μ.μ.


Βγήκαν τα μαχαίρια απ' τα θηκάρια στην Νέα Δημοκρατία και πολύ απολαμβάνουμε τα αλληλομαχαιρώματα, έστω κι αν αυτά γίνονται "μέσω αντιπροσώπων", που έχει ξεσπάσει στο κυβερνητικό κόμμα.

Ο λόγος υπήρξε το απίστευτο δούλεμα που έκανε ο Μητσοτάκης, στον πρώην αρχηγό της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά.

Οπως έγραφαν πριν λίγο καιρό οι εφημερίδες είχε υπάρξει συμφωνία μεταξύ Μητσοτάκη και Σαμαρά να αναλάβει αντιπρόεδρος της Κομισιόν ο πρώην πρωθυπουργός.
(Στην φωτογραφία το πρωτοσέλιδο της "Εστίας". Ανάλογα δημοσιεύματα υπήρξαν αρκετά, αλλά αυτό έχει βαρύτητα γιατί πάντα έχει καλή ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό της Ν.Δ  ο διευθυντής αυτής της εφημερίδας, Μανόλης Κοττάκης).
Μετά έλεγε ο Σαμαράς ότι δεν τον ενδιαφέρει να πάει στις Βρυξέλλες γιατί ο Μητσοτάκης του είπε, ότι δεν θα διοριστεί Ελληνας αντιπρόεδρος στη ΕΕ,

Σήμερα βλέπουμε ότι ο Κούλης "πούλησε" τον Σαμαρά, αφού όπως ανακοινώθηκε Αντιπρόεδρος στη Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναλαμβάνει ο Μαργαρίτης Σχοινάς.

Ε, ο Μεσσήνιος πολιτικός πρέπει να τα έχει πάρει στο κρανίο μετά την χλαπάτσα που του έριξε ο Μητσοτάκης.

Ανέθεσε, λοιπόν σε συντάκτη της ιστοσελίδας antinews, να κάνει μια επίθεση στον Κούλη, τόσο σφοδρή που θα την ζήλευε και το ... "Documento":

Ενα μικρό χαρακτηριστικό δείγμα:

Αναρωτιόμαστε γιατί το Μαξίμου και ο φιλοκυβερνητικός Τύπος πανηγυρίζουν για την φετινή ΔΕΘ.

Για τι ακριβώς αισθάνονται αμφότεροι περήφανοι;

Για τις οικονομικές εξαγγελίες που επιβεβαίωσαν πλήρως ότι ο Μητσοτάκης πήρε την σκυτάλη των συμφωνηθέντων με τους δανειστές από τον Τσίπρα, κι όταν κι αν θελήσουν θα χαλαρώσουν τα χαλινάρια της λιτότητας;

Για την ωμή παραδοχή ότι επί της ουσίας κορόιδεψε τους ψηφοφόρους με το μακεδονικό και τώρα που έκατσε στην αναπαυτική καρέκλα της εξουσίας δεν μπορεί να κάνει τίποτα καθώς αποτελεί συμφωνία του κράτους;

Για το προσκύνημα κυβερνητικών στελεχών στον «κουμπάρο»;

Για την απαξιωτική κι αλαζονική αναφορά περί των νέων ηθών που θα διέπουν τη ΔΕΘ, όπου ο Μητσοτάκης καταδίκασε συλλήβδην όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις, περιλαμβανομένων κι αυτών δύο πρώην πρωθυπουργών της παράταξης που έβαλαν πλάτη για να σταθεί όρθια η πατρίδα;

Ξυπνήστε... συντρόφια, ο Μητσοτάκης είναι πολύ πιο ευφυής απ΄ ότι νομίζετε.

Επίσης είμαστε περίεργοι να δούμε πως ο Μητσοτάκης θα καταστείλει την αναμενόμενη εσωκομματική οργή που θα ξεσπάσει με αφορμή την κεντροαριστερή επιλογή που ακούγεται ότι θα κάνει για το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Προσδεθείτε, οι αναταράξεις αναμένονται ισχυρές...
  

Πάντα τέτοια ... σύντροφοι. Κακά ξεμπερδέματα
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger