Home » » Το Άουσβιτς, το Νταχάου και τα άλλα κρεματόρια μας στέλνουν χαιρετισμούς.

Το Άουσβιτς, το Νταχάου και τα άλλα κρεματόρια μας στέλνουν χαιρετισμούς.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 | 11:45 π.μ.

Γράφει ο  mitsos 175

Όταν η δεξιά είναι κυβέρνηση, πάντα δολοφονούνται άνθρωποι από το κράτος και το παρακράτος. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Ετσι, λοιπόν, και σήμερα η ΝΔ κουβαλά τη νοοτροπία και τις παρακαταθήκες των πολιτικών προγόνων της. Των μεταδεκεμβριανών κυβερνήσεων,της ΕΡΕ, του Συναγερμού. Της δεξιά των στρατοδικείων, των εξοριών, της βίας και της νοθείας.

Ετσι και σήμερα στο DNA της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι η "λογική" των καθεστώτων με τα  πιστοποιητικά των κοινωνικών φρονημάτων, αυτών που επικρατούσαν οι τραμπούκοι, οι δήμιοι και οι βασανιστές του ελληνικού λαού.
Γι' αυτό και στελεχώνεται από διεφθαρμένους, αδίστακτους, σαδιστές, και κομπλεξικούς.

Η δολοφονία προσφύγων στη Μόρια έγινε στο πλαίσιο του δόγματος που εκφράστηκε από τους φασίστες "να τους κάνουμε να αισθανθούν άβολα".
Η Ελλάδα χρησιμοποιεί πρακτικές ναζιστικής Γερμανίας, φτύνοντας το ίδιο της το παρελθόν. Δε χρειάζεται φαντασία, για να καταλάβουμε τι συμβαίνει στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. 13.000 σε μέρη που χωράνε 3000.
Αστυνομία να βουτά μικρά παιδάκια να τα πάει στη φυλακή. Οι νεκροί αυξάνονται το ίδιο και οι επιχειρήσεις καταστολής.

Δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς. Πρόκειται περί ναζιστικής πρακτικής. Οι πρόσφυγες αντιμετωπίζονται ακριβώς όπως αντιμετωπίζονταν οι Εβραίοι και κάθε είδους μειονότητες στη Γερμανία του Χίτλερ και των καθαρμάτων του. Κι αυτό μας αφορά όλους.
Αν η ΕΕ δεν βολεύονταν με αυτή την αθλιότητα θα είχε βγάλει ένα σορό καταδίκες.

Παίρνουμε 1.500.000.000,00 € για να κρατάμε τους αθώους φυλακή σε άθλιες, απάνθρωπες συνθήκες.
Δεν κάνει εντύπωση γιατί δίνουν τόσα χρήματα οι τοκογλύφοι; Και πόσα ξοδεύει το κράτος; Ελάχιστα! Στην ουσία μας πληρώνουν για να σκοτώνουμε ανθρώπους. Για να πνίγονται στο Αιγαίο, αυτό που "ανήκει σε μας", για να βασανίζονται στα στρατόπεδα, για να λιώνουν στις φυλακές.
Η φρίκη του ναζισμού υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα, μια χώρα που υπέφερε τόσα από τους ναζί.

Όπως είχαμε πει με την εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής σύντομα Έλληνες θα πάρουν τη θέση των ξένων.
Εκεί που σκοτώνουν φτωχούς μετανάστες σύντομα θα σκοτώνουν όλους όσους δεν είναι τέρατα σαν τα μούτρα τους. Με τη δολοφονία του Φύσσα ο κόσμος ξύπνησε κι αντέδρασε. Η ναζιστική συμμορία διαλύθηκε.
Αλλά οι ναζί μετακόμισαν πάλι στη Νέα Δημοκρατία.

Η φωτιά στη Μόρια από την οποία κάηκαν γυναίκες και μικρά παιδάκια έγινε με κύρια ευθύνη της ελληνικής κυβέρνησης.
Τι εννοώ; Οι συνθήκες είναι επίτηδες τέτοιες που οποιοδήποτε ατύχημα γίνεται θανατηφόρο. Οι πρόσφυγες ζουν παγιδευμένοι.

Είναι ακόμα γνωστό πως ο Μητσοτάκης θέλει να φτιάξει 13 τέτοια στρατόπεδα συγκέντρωσης. Τώρα έχει την αφορμή να το κάνει για λόγους αποσυμφόρησης. Δήθεν! Γιατί ξέρει καλά πως θα έρθουν κι άλλοι απελπισμένοι.
Η Τουρκία, που κρατά επίσης εκατομμύρια ομήρους, θα ξανανοίξει τα σύνορα, για να πετύχει περισσότερα ανταλλάγματα. Θα οδηγήσει τους πρόσφυγες στα νερά του Αιγαίου, στα ναρκοπέδια του Έβρου και στα κολαστήρια της Μόριας.

Μες τη φωτιά ευνοείται η πολιτική της ΝΔ όπου οι πρόσφυγες και μετανάστες τρομοκρατούνται. Στην Ελλάδα καίγονται ζωντανοί! Οι φτωχοί.
Γιατί οι τουρίστες πεθαίνουν από ατυχήματα εξ αιτίας της έλλειψης υποδομών.

Σίγουρα ο Μπογδάνος γνωρίζει τις βαρύτατες ευθύνες της φασιστικής κλίκας που κυβερνά. Και προσπαθεί να μεταθέσει αλλού τις ευθύνες. Αυτός λοιπόν που έχει κίνητρο και όφελος από το έγκλημα είναι η κυβέρνηση της ΝΔ και κανένας άλλος.

Ας θριαμβολογήσουν τα κανάλια την επόμενη φορά που θα ξεσπιτωθούν μικρά παιδιά από τα Εξάρχεια για να πεταχτούν στους φούρνους της Μόρια.

Το Άουσβιτς, το Νταχάου και τα άλλα κρεματόρια μας στέλνουν χαιρετισμούς. Η τραγωδία είναι η πολιτική της φασιστικής εγκληματικής νεοφιλελεύθερης συμμορίας.
Όλα τα άλλα είναι προμελετημένα εγκλήματα από τα μπάσταρδα των SS.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

30 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12:25 μ.μ.

Ολα τα αρθρα σου πολυ σωστα αλλα αυτο ειναι η κορωνίδα. Ασ θυμηθουμε τον μπερτολ μπρεχ:τελειωσαμε με ολα και μετα ειναι η σειρα μας.
Πραγματι οι θιασωτες των χρυσαυγουλων μετακωμισαν εκει που ανηκουν. Στη ν.δ._


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger