Home » , » Δυο απλές ερωτήσεις από έλλειψη πληροφόρησης

Δυο απλές ερωτήσεις από έλλειψη πληροφόρησης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 | 6:14 μ.μ.

Του Μ.Κ

Επειδή έχω έλλειψη ενημέρωσης θα επιθυμούσα από τους αναγνώστες του ιστότοπου μας να με πληροφορήσουν για γεγονότα που δεν ήρθαν σε γνώση μου.

Θα ήθελα να μάθω ποιες είναι οι δηλώσεις του νεοεκλεγέντος δημάρχου Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, για τα επεισόδια που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στα Εξάρχεια.
Κι αυτό επειδή θυμάμαι την προεκλογική του δήλωση, πριν καταλάβει τον δημαρχιακό θώκο, η οποία μας έλεγε: "Οι αναρχικοί να κάνουν τον σταυρό τους, να μην βγω Δήμαρχος".

Δεν μπορώ να γνωρίζω αν οι αναρχικοί προσευχόταν, έκαναν μετάνοιες και τάματα προς τον Υψιστο ώστε να μην εκλεγεί δήμαρχος, το τέκνο της οικογένειας των "Αρίστων".
Σε κάθε περίπτωση όμως ακόμα και αν υπήρξαν σταυροκoπήματα και παρακλήσεις από τους αναρχικούς, για την μη εκλογή του, αυτές δεν εισακούστηκαν από το Μεγαλοδύναμο.
Σήμερα και με τα όσα παρακολουθούμε, θα επιθυμούσε ο κ. Κ. Μπακογιάννης να μας πει ποια είναι η άποψη του για το "μάταιο" των "σταυρών" που πιθανόν έκαναν οι αναρχικοί;

Στο δεύτερο γεγονός που στερούμε πληροφόρησης είναι η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ για την αναίτια, απρόκλητη επίθεση που έκαναν οι δυνάμεις καταστολής χτες στα Εξάρχεια κατά την οποία «Τα ΜΑΤ ψέκασαν κόσμο σε συναυλία και όταν έφυγαν ήρθαν πάλι οι ναρκέμποροι», όπως μας πληροφορεί ενημερωτική καθεστωτική ιστοσελίδα.
Θα παρακαλούσα κάποιον/α αναγνώστη/ια μας να την παραθέσει. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

1 Σεπτεμβρίου 2019 στις 7:36 μ.μ.

Ναι βεβαίως εχω μερικές πρόχειρες ανακοινώσεις εδω

http://www.thestival.gr/society/item/12778-zrhhrdkwoownvnxzfjjewiiwcea6zrhhrdkwoownvnxzfjjewiiwzrhhrdkwoownvnxzfjjewiiwcebfzrhhrdkwoownvnxzfjjewiiwzrhhrdkwoownvnxzfjjewiiwceb9zrhhrdkwoownvnxzfjjewiiwzrhhrdkwoownvnxzfjjewiiwcf84zrhhrdkwoownvnxzfjjewiiwzrhhrdkwoownvnxzfjjewiiwceb7zrhhrdkwoownvnxzfjj

Αναρχικοι επιτέθηκαν δολοφονικά σε αριστεριστές εξω απο το πολυτεχνείο επειδη τους πέρασαν για μελη της ΚΝΕ

https://dete.gr/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%B3%CE%AD%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CE%B6%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%85%CE%BD/

https://www.rizospastis.gr/story.do?id=10063525 εδω πατάνε το σύμβολο που συγκλόνισε τον 20ο αιώνα τα φρούτα της μεταπολίτευσης που ευδοκίμησαν στην μπουγάδα της αστικης δημοκρατίας

https://athens.indymedia.org/post/1344529/ Το καλύτερο

2 Σεπτεμβρίου 2019 στις 8:12 π.μ.

Ο ανημερωτος αναγνωστης στο τελευταιο ερωτημα του για την ανακοινωση
του ΚΚΕ σχετικα με τις αναιτιες επιθεσεις των κατασταλτικων μηχανισμων
στο ``αβατο`` των Εξαρχειων καλα θα κανει να απευθυνθει στη Λιανα Κανελη
γιατι αυτη εχει παρει θεση για τετοια γεγονοτα οπου ειχε συμμετοχη και
αναρχικη οργανωση του Ρουβικωνα την οποια κατακεραυνωσε

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger