Home » , » Φαντάζεστε σαν δράστες της κλοπής του οπλισμού στην Λέρο να φερόταν αναρχικοί ή αντιεξουσιαστες;

Φαντάζεστε σαν δράστες της κλοπής του οπλισμού στην Λέρο να φερόταν αναρχικοί ή αντιεξουσιαστες;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 | 9:01 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

"Η Λέρος, η CIA, η ΜΙΤ και το… ένδοξο ΥΠΕΘΑ" Με αυτόν τον τίτλο δίνεται άλλη διάσταση στην υπόθεση των χαμένων-κλεμμένων πυρομαχικών της Λέρου.
Μεταξύ Μητσοτάκη Σαμαρά υπάρχει υπόγειος πόλεμος. Και βγαίνουν άπλυτα στη φόρα. Αντιγράφω από το αντιπολιτευόμενο (όσο ο Αντώνης δεν παίρνει καρέκλα) antinews:

"Κάποτε λένε κυκλοφορούσε ένα ανέκδοτο στους διαδρόμους του αρχηγείου του Φορτ Λάγκλεϊ που είναι η έδρα της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, η γνωστή μας CIA. Τι έλεγε αυτό; «Σε δύο χώρες δεν χρειαζόμαστε πράκτορες. Στην Ιαπωνία γιατί δεν μιλάει κανένας και στην Ελλάδα γιατί μιλάνε όλοι!».

Για την Ιαπωνία δεν ξέρω, αλλά για την Ελλάδα ένα δίκιο το έχουν.
Το πιο πρόσφατο γεγονός που μας το επιβεβαιώνει αυτό το «ανέκδοτο», είναι η κλοπή του στρατιωτικού υλικού από την αποθήκη του Πολεμικού Ναυτικού στη Λέρο.
Αποκάλυψαν οι αθεόβοφοι πως η συγκεκριμένη αποθήκη είναι προκεχωρημένη και διαθέτει ειδικό εξοπλισμό που θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση σύρραξης με την Τουρκία για ειδικές αποστολές σε λιμάνια και στην ενδοχώρα. Έτσι μετά από αυτή τη βλακώδη αποκάλυψη, οι Τούρκοι έχουν επιβεβαιώσει το υλικό, την τοποθεσία και έναν πιθανό ρου ομάδων των ΟΥΚ προς δολιοφθορά στη χώρα τους. Ημέρα και ώρα δεν είχαμε προφανώς πρόχειρα να τα αποκαλύψουμε.

Ποια ΜΙΤ και ποια τουρκική υπηρεσία πληροφοριών της στρατοχωροφυλακής; Καλύτερη (για τους Τούρκους) από αυτή του ΥΠΕΘΑ υπάρχει; Όχι σας παρακαλώ αν έχετε αντίρρηση να την εκφράσετε.
Και είμαι βέβαιος ότι αν μπορούσαν θα μας έστελναν και συγχαρητήριο τηλεγράφημα: «Yunanlılar Αrkadaşlar, teşekkür ederim. İyi geceler» (Αδέλφια μας Έλληνες, σας ευχαριστούμε πολύ. Καλό βράδυ)".

Τι θέλει να πει ο ποιητής; Μήπως αυτό που λέμε κι εμείς; Ότι προκειμένου να δημιουργηθούν επικοινωνιακές εντυπώσεις στον κόσμο λέγονται κουταμάρες και ψέματα;
Το Σαμαρικό antinews προχωρά περισσότερο, λέγοντας ξεκάθαρα, πως για να γίνει η συγκεκριμένη προπαγάνδα, θίγονται τα συμφέροντα της Ελλάδας!

Είπαμε πως αυτή η υπόθεση βρωμάει. Κάτι δεν μας λένε καλά. Δεν εξαφανίζονται αντιαρματικά έτσι, στα καλά καθούμενα. Επίσης δεν μπορείς να τα βγάλεις κομμάτι - κομμάτι. Δεν είναι lego, έχουν όγκο και βάρος. Δεν τα βάζεις στην τσέπη και σφυρίζεις αδιάφορα.

Οι αποθήκες φυλάσσονται. Και δεν εννοώ ούτε από τυχόν εθνοφύλακες που τον περισσότερο καιρό παίζουν πρέφα, ούτε από φαντάρους που τρέχουν από αγγαρεία σε καψόνι. Εννοώ από συνδυασμό καμερών, σκυλιών (τη νύχτα), συναγερμών κλπ - κλπ.

Δεν λέω είναι αδύνατον αλλά όσοι υπηρετήσαμε κοντά σε αποθήκες ξέρουμε ότι είναι δύσκολο. Η 17 Νοέμβρη μπορεί να τα κατάφερε, αλλά είχε μήνες οργάνωσης. Και εκεί έγινε μια φορά. Αυτοί μας λένε πως κάθε μέρα ήταν τ' Αι Γιαννιού! Μπάτε σκύλοι αλέστε!

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για κόλπο της ΝΔ. Για να περάσει πράγματα που αυτή θέλει αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο. Κι όσοι είναι κοντά στον Κούλη το γνωρίζουν. Γι αυτό ο Σαμαράς ρίχνει σπόντες. Κι αυτό δεν είναι τίποτε, μπροστά στα όσα θα βγουν, αν ο Κούλης συνεχίσει τα καψόνια.

***

Νέα ενημέρωση

Μπα, εξιχνίασαν κιόλας την κλοπή με τα κλεμμένα στη Λέρο; "Πρόκειται για ένα πρώην αποθηκάριο ο οποίος πήρε μετάθεση αμέσως μετά τη Λέρο για περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, καθώς και για δύο μέλη της ομάδας ΟΥΚ".
Στρατιωτικοί ε; Δηλαδή να υποθέσω ότι είναι εθνικόφρονες;

Εμ βέβαια η υπόθεση ξεκίνησε με σπέκουλα, αλλά πήγε να πάρει διαστάσεις άλλες από αυτές που ήθελε η κυβέρνηση. Κοινώς ο κόσμος που έχει μυαλό αναρωτήθηκε. Πως είναι δυνατό να βάλεις αντιαρματικό στην τσέπη; Την κάνεις από μέσα τη δουλειά.

Άντε τώρα να δούμε τι τα ήθελαν. Για εμπόριο ή προσωπική χρήση, όπως λέμε με άλλα που απαγορεύονται. Και τη χρήση θα ήταν αυτή; Το antinews λέει πως είναι ένα κι ένα για δολιοφθορά σε εχθρική χώρα. Ή τη δική σου, αν κάνεις προβοκάτσια.

Να υποθέσω πως οι "βουτηχτάδες" έχουν εκπαιδευτεί σε κάτι τέτοια έτσι δεν είναι;
Σαμποτάζ και άλλα. Τα οποία υπό κατάλληλες προϋποθέσεις μπορεί μια κυβέρνηση να τα εκμεταλλευτεί. Και γιατί δεν περίμεναν λίγο, να δουν ποιοι τα πήραν και μετά να μας το πουν, αλλά βιάστηκαν τα ΜΜΕ να μας μιλούν για αναβίωση της "τρομοκρατίας" για νέα 17Ν κλπ;

Από την αρχή όλοι που ερευνούσαν ήταν σίγουροι για ένα: Η δουλειά έγινε από μέσα. Δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης. Αλλά αυτό γα κάποιους ήταν λεπτομέρεια. Για να δούμε λοιπόν που θα καταλήξουν. Ονόματα δεν έχουν οι κατηγορούμενοι; Ή μήπως δεν τα δίνουν, μην τους δούμε με τίποτε περικεφαλαίες - λέω εγώ τώρα;

Σπέκουλα πάντως γίνεται και τώρα. "Σε προγενέστερο χρόνο η κλοπή". Προφανώς, πρώτα τα κλέβουν, μετά βλέπεις πως λείπουν. Με το αντίθετο κάποιοι θα καρφώνονταν. Κι αυτού φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αν τα τεφαρίκια όμως είναι δεξιοί; Πάλι η αντιπολίτευση φταίει. Φταίνε μόνο οι άλλοι. Όχι η ακροδεξιά προπαγάνδα όχι κάτι σχέδια τύπου "Περικλής" και "Κόκκινης Προβιάς".
Γι αυτό μιλήσαμε για προβοκάτσια. Ακροδεξιοί είναι από πίσω, φασίστες. Κι ο Μητσοτάκης προφανώς φοβήθηκε με την τούμπα στο Μακεδονικό, έτσι "έδωσε" τους συμμάχους του. Για να ρίξει στάχτη, είπε πως φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Φταίει, που δεν τσάκισε τους ναζί όταν είχε την ευκαιρία. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Να ακούσουμε τα ονόματα. Αν ήταν Αναρχικοί που κατηγορούνταν θα είχαν έκτακτα ρεπορτάζ και φωτογραφίες μέχρι και μέσα στο σωλήνα της βρύσης. Εκτός αν ψήθηκε κάτι όπως το σαμποτάζ του Εβρου.

Οπωσδήποτε η υπόθεση αυτή είναι πολύ περίεργη ως προς το χειρισμό της από την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ που πρόσκεινται σ' αυτή. Αρχικά δοκίμασαν να υποδείξουν σαν δράστες της κλοπής "τρομοκράτες"
Όταν τους γύρισε η προπαγάνδα εναντίον τους, η υπόθεση διαλευκάνθηκε αμέσως! Καλέ θαύμα!
Καλό θα ήταν να μένουν τα όπλα αποθηκευμένα, να μην πέσουν σε χέρια φασιστών. Δε συμφωνείς Κούλη;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

13 Σεπτεμβρίου 2019 στις 8:31 π.μ.

Κλοπή στο Πολεμικό Ναυτικό: γιατί παραπληροφορούν; Μέχρι την 17 Νοέμβρη θυμήθηκαν!
http://diktiospartakos.blogspot.com/2019/09/17.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger