Home » , » Tο γνωστό κόλπο του αποδιοπομπαίου τράγου.

Tο γνωστό κόλπο του αποδιοπομπαίου τράγου.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019 | 1:58 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ένας φασίστας διεγράφη από τη ΝΔ, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις εμετικές ρατσιστικές δηλώσεις. Δηλώσεις που εξόργισαν πάρα πολλούς τόσο στην Ελλάδα όσο και έξω.
Ο κόσμος το χει τούμπανο κι η ΝΔ -όχι και τόσο- κρυφό καμάρι. Το πρόβλημα όμως της κυβέρνησης είναι πως αν διαγραφούν από τη ΝΔ όλοι οι ρατσιστές, δεν θα μείνει κανείς. Ούτε καν ο Μητσοτάκης.

Έτσι έκαναν το γνωστό κόλπο του αποδιοπομπαίου τράγου. Τον διέγραψαν για να πουν πως τάχα δεν ανέχονται τέτοιες προκλητικές συμπεριφορές. Άφησαν όμως τους βουλευτές της ΝΔ και τα μεγάλα στελέχη.
Να υποθέσω πχ πως αυτά που είπε κατά καιρούς ο Άδωνις, ο Βορίδης, ο Μπογδάνος, ο Πλεύρης, για τους πρόσφυγες είναι σύμφωνα με την πολιτική της ΝΔ;

Και καλά από τους Ισραηλινούς ζήτησαν γονατιστοί συγνώμη. Από τους άλλους όμως;
Οι μετανάστες, οι μειονότητες κλπ δεν είναι τόσο ισχυροί. Ολοφάνερα πρόκειται για κίνηση τακτικής. Ο γαλάζιος αποδιοπομπαίος τράγος, αφού περιπλανηθεί λίγο στην έρημο της αφάνειας θα επιστρέψει στο μαντρί, να ταϊστεί κουτόχορτο. Γνωστό το κόλπο. Την τελευταία φορά το έκαναν με το Μπογδάνο. Δεν τον ήθελαν μέχρι τις Ευρωεκλογές αλλά μετά τον πήραν.
Τα γίδια ψήφισαν τον τρόπο μαγειρέματος τους.

Θα επαναλάβουμε πως η συμπεριφορά της ΝΔ προς τα στελέχη της είναι η συμπεριφορά μιας φεουδαρχικής κοινωνίας. Ο αρχηγός βασιλιάς είναι το κόμμα και κάνει ότι γουστάρει.
Οι βαρόνοι ζουν εις βάρος των παρακατιανών. Και βέβαια υπάρχουν οι αναλώσιμοι.
Εντάξει, ένας μισάνθρωπος εκτός του φυσικού του χώρου.

Όμως οι μπάτσοι συνέχισαν να βαράνε μετανάστες. Μεταξύ αυτών πολλά γυναικόπαιδα. Θα απολυθούν; Όχι γιατί εκτελούσαν εντολές. Ενώ αφήνουμε ολάκερο κοπάδι ανθρωποφάγων να αλωνίζει, διώχνουμε έναν από την αγέλη κι όλα μέλι γάλα!

Ο τύπος που είπε κομμουνιστική τη ΝΔ θα την ψηφίσει ξανά και ξανά. Είναι η δουλειά του να κάνει το δυσαρεστημένο ακροδεξιό μπας και τσιμπήσει κάνας κεντρώος.
Όμως με αυτά που θα κάνει ο Κούλης θα του φύγουν όλοι. Έρχονται άγρια χαράτσια. Αλλά αυτό είναι ένα θέμα, που θα μας απασχολήσει αλλού.

Ο κύριος λόγος όμως που διώχτηκε ο ακροδεξιός είναι άλλος. Όπως είπαμε, οι δηλώσεις βγήκαν παραέξω. Σε συνδυασμό με την άγρια καταστολή των μπάτσων, την πολιτική που ακολουθείται και τις γνωστές απόψεις της ΝΔ υπήρξαν αντιδράσεις. Αντιδράσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Οργανώσεις, απλοί άνθρωποι αγανάκτησαν.

Αλλά και οι κυβερνήσεις που εγκρίνουν κονδύλια για να κρατούν τους προσφυγές στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, αναρωτιούνται τι θα γίνει σε περίπτωση ξεσηκωμού των αδικημένων.
Ο Κούλης τα έκανε θάλασσα.
Στη Σλοβενία έχασε τη θέση του βουλευτής για παρόμοιες ύβρεις. Εδώ όμως ο Βελόπουλος και η ΝΔ μιλάνε για "ξερονήσια" και κυβερνάν μαζί.

Μπορεί τα ΜΜΕ να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, αλλά η ΝΔ δημιουργεί μεγάλη ταραχή. Ίσως επειδή τρομοκρατεί.

Παιδιά - όμηροι ζήτησαν το αυτονόητο, στο στρατόπεδο της Μόριας: Να τους φέρονται ανθρώπινα. Κι έφαγαν το ξύλο της ζωής τους.

Μπορεί η ΕΕ να είναι απάνθρωπη, υποκριτική, αλλά θέλει να τηρούνται τα προσχήματα.
Κι ο Μητσοτάκης ούτε αυτό είναι ικανός να κάνει. Έτσι θυσίασε ένα πιόνι να κερδίσει χρόνο. Όλες τις ασχήμιες έγιναν κατ' εντολή του πρωθυπουργού. Αλλά τα ρίχνει στο παρακατιανό βλάκα και καθαρίζει. Προς το παρόν.

ΥΓ. Θυμάστε κάτι φασίστες που έλεγαν "να πάρετε στο σπίτι σας τους πρόσφυγες"; Αναρχικοί και Αριστεροί βρήκαν διαφόρους χώρους, αφού τους ανακαίνισαν, για να μείνουν μερικοί βασανισμένοι συνάνθρωποι μας. Όμως οι μπάτσοι τους έδιωξαν κακήν κακώς! 
Βλέπετε ο φασιστομαλάκας δεν τους θέλει ούτε στο σπίτι μας. Βέβαια, δεν θέλει ούτε εμάς στο σπίτι μας. Μας θέλει στα ξερονήσια ή μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα.
Να του ευχηθούμε κι εμείς να δει γρήγορα τον πάτο της πηγάδας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger