Home » , » Περί ρουφιανιάς. Δυο σταράτες κουβέντες

Περί ρουφιανιάς. Δυο σταράτες κουβέντες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 | 9:29 π.μ.


Γράφει ο  mitsos175

"Όταν λες αβάπτιστο είναι το τεφαρίκι τι εννοείς και τι ζητάς;; Να τον κρεμάσουν στα μανταλάκια;; θα ήσουν ευχαριστημένος και ηθικά ικανοποιημένος αν το έκαναν έτσι;; Και ακριβώς μετά κράζεις το σίχαμα τον Μπογδάνο και τις τακτικές του!! Κοιτάξου στον καθρέφτη..ένας βαθύς κόκκινος Μπογδανος είσαι!! Βλάκα..."

Σχόλιο που έλαβα στο f/b, γι' αυτή μου την ανάρτηση

Ευχαριστώ για το σχόλιο σου. Το βλάκας δεν γίνεται αποδεκτό, ούτε το απείρως βαρύτερο υπονοούμενο του Μπογδάνου. Γιατί σε όλα τα άρθρα μου αποφεύγω να γράφω ονόματα, εκτός, αν κυκλοφορούν ήδη στο ιντερνέτ. Και πάλι τα διασταυρώνω.

Όπως είδες, δεν ανέφερα κανένα όνομα. Θα είχες απόλυτο δίκιο, να με κράξεις, αν έλεγα, πως λέγεται τάδε, μένει εκεί, κάνει αυτό το επάγγελμα λες και αυτά έχουν κάποια σημασία. Έχει σημασία όμως που είναι οργανωμένος. 
Γιατί ο Μαρινάκης μίλησε για προβοκάτσια. Πως λοιπόν, βρε φίλε, ο δικός σου, ο οργανωμένος στη θύρα 7 είναι προβοκάτορας; Και μάλιστα γνωστός από παλιότερες επιθέσεις;

Δεν με ενδιαφέρει, πως τον λένε, αν όμως δεν πουν ποιος είναι, μπορεί να ισχυριστούν κι αυτοί που τον έβαλαν ό,τι θέλουν. Γιατί είναι ολοφάνερο πως είναι βαλτός. Δεν θέλει φιλοσοφία.
Δεκάδες τραμπούκοι συγκεντρώθηκαν τυχαία; Έλα τώρα!

Και πάλι όμως δεν με ενδιαφέρει το όνομα, ούτε το επάγγελμα, που έγινε γνωστό στο ιντέτρετ. Έλληνας - Ολυμπιακός. Αυτό είναι που καταρρίπτει κάθε άλλο σενάριο. Ούτε ξένος, ούτε ΠΑΟ - ΑΕΚ κλπ, ούτε Αναρχικός. Φασίστας είναι πιθανό λόγω της ηλίθιας δικαιολογίας. 
Τα ευρήματα στο σπίτι του τα είχε γιατί περίμενε το Πάσχα, ισχυρίστηκε! Τα Χριστούγεννα είναι πιο κοντά πάντως. Θα μπορούσε να ήταν Αι Βασίλης και πήγαινε δώρα στη Χρυσή Αυγή! "Εξηγούνται" και τα κόκκινα ρούχα και τα όπλα.

Τα έγραψα έτσι ακριβώς για να δείξω την υποκρισία. Για τον άνθρωπο που υπερασπίστηκε τους διαδηλωτές βγήκαν και είπαν ποιος είναι και τι πιστεύει. Κι ο συγκεκριμένος δεν είχε κανένα λόγο να κρύψει το πρόσωπο του. Ούτε ήταν κινούμενο οπλοστάσιο.
Το τι γράφτηκε για το ΚΚΕ από τις φυλλάδες του Λιβεριανού εφοπλιστή, αφού κανένα πλοίο του δεν έχει την Ελληνική σημαία, δεν περιγράφεται. Οχετός ύβρεων! Αυτό με πείσμωσε.

Για μια εισβολή δεκάδων τραμπούκων, που άνοιξαν κεφάλια, που τρομοκράτησαν παιδιά "δεν φταίει ο Ολυμπιακός". Η ομάδα κι ο περισσότερος κόσμος όντως δε φταίει. Κάποιος φταίει όμως. Κάποιος σιγοντάρει τους χαχόλους, αν δεν τους διέταξε. Ποιος να 'ναι αυτός;
Κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας;

Ή μήπως είναι προσωπικό δεδομένο ο φόνος πχ που έκανε ο Ρουπακιάς; Δηλαδή, αν κάποιος τον είδε, να μην πει "είναι αυτός"; Συγκρίνεις ανόμοια. 
Ο Σύντροφος στο ΚΚΕ δεν θα σήκωνε χέρι, αν δεν επιτίθονταν οι μπάτσοι, αυτοί όμως στο γήπεδο πήγαν για να σπάσουν κεφάλια, να τρομοκρατήσουν. Βεβαίως σιχαίνομαι τη ρουφιανιά, αλλά το όνομα του υπεύθυνου για το κατάντημα στην ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού θα το πω: Λέγεται Μαρινάκης. Αυτό που φοβάστε να ξεστομίσετε πολλοί, λες και είστε στο Χάρι Πότερ. "Ο ξέρεις ποιος".

Σαν Πρόεδρος έχει τεράστια ευθύνη, πολύ περισσότερο τώρα που αποδεικνύεται αυτό που όλοι φανταζόμασταν. Ότι οι χούλιγκαν δεν είναι και τόσο "προβοκάτορες", είναι αυτό ακριβώς, που δείχνουν: Στρατός θρασύδειλων εγκληματιών.
Και είναι μεγάλη αλήθεια πως δεν είναι μόνο ένας, δεν είναι μόνο ο Μαρινάκης. Έχουν κι άλλες ΠΑΕ τους πραιτοριανούς, που τους φυλάνε σαν τα μάτια τους. Εξαφανίστηκαν τα video μήπως και τους αναγνωρίσει κανένας!

Κατά τα άλλα τα ΜΜΕ του εφοπλιστή τη ρουφιανιά την έχουν πρώτη είδηση. Αλλά εγώ θέλω "να κρεμάσω κόσμο στα μανταλάκια" έτσι; Ίσως δεν το έκανα λιανά, ίσως να φταίω εγώ, που δεν ήμουν πιο σαφής.

Όμως έχεις δίκιο σε ένα. Είμαι ευχαριστημένος. Που φανερώθηκε η αλήθεια. Που κατέπεσε η προπαγάνδα, την οποία αναπαρήγαγαν όλα σχεδόν τα ΜΜΕ. Κι αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Το γιατί. Γιατί δεν ενδιαφέρονται για την ανθρώπινη ζωή.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

25 Οκτωβρίου 2019 στις 11:24 π.μ.

Μπραβο Μητσο για την αποστωματικη απαντηση που εδωσες.

6 Ιανουαρίου 2020 στις 1:14 μ.μ.

Και ο Ολυμπιακός όπως άλλωστε και οι περισσότερες ποδοσφαιρικές ομάδες, ιδρύθηκε κάποτε από απλούς λαϊκούς ανθρώπους που αγαπούσαν το ποδόσφαιρο. Ανέδειξε ποδοσφαιριστές θρύλους την εποχή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, κάποιοι από τους οποίους υπήρξαν αγωνιστές και μάρτυρες του λαϊκού κινήματος, όπως ο Νίκος Γόδας. Δυστυχώς εδώ και δεκαετίες, όπως όλες οι ομάδες που γίνηκσν καπιταλιστικές επιχειρήσεις, έτσι ακριβώς κι ο Ολυμπιακός πέρασε στα χέρια της αδηφάγου και αδίστακτης πλουτοκρατίας, σαν προμετωπίδα και μοχλός προώθησης όλων των άλλων επιχειρησεών της, οικονομικών και πολιτικών. Μέσα στις συνθήκες αυτές και οι φίλαθλοι μετατράπηκαν σε αδίστακτους οπαδικούς στρατούς των εκάστοτε πλουτοκρατικών συμφερόντων που κουμαντάρουν την ομάδα. Δεν υπάρχει άλλη θεραπεία αυτού του κακού από την πλήρη διάλυση των καπιταλιστικών ΠΑΕ και την αναδιοργάνωση όλου του αθλητισμού σε νέες ερασιτεχνικές βάσεις και καθαρά αθλητικές αρχές λειτουργίας, με τσάκισμα όλων των κεφαλαιοκρατικών συμμοριών που λυμαίνονται το ποδόσφαιρο και όλων των οπαδικών τους στρατών. Αναγκαία προϋπόθεση για όλα αυτά είναι το τσάκισμα του ίδιου του καπιταλιστικού καθεστώτος και η εξουσία του εργαζόμενου λαού με καθοδηγητή την εργατική τάξη. Μόνο τότε ο αθλητισμός θα ξαναγίνει πηγή ζωής και έμπνευσης. Για την ώρα, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, πέρα από τις καταγγελίες, είναι να διαφωτιζουμε τη νέα γενιά και να την απομακρύνουμε από την επιρροή των πλουτοκρατικών συμφερόντων και των οπαδικών συμμοριών τους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger